Μ. Κούστα: Η διάσημη τηλεοπτική προσωπικότητα της Αυστραλίας μιλά στην ΕΡΤ για τις 23 εξωσωματικές – Πώς τα κατάφερε (video)

H Μαίρη Κούστα, ηθοποιός – συγγραφέας και διάσημη τηλεοπτική προσωπικότητα της Αυστραλίας μίλησε στις «Συνδέσεις» για τον αγώνα που έδωσε ώστε μετά από εικοσιτρείς εξωσωματικές προσπάθειες να γίνει μητέρα. Κάτι που πέτυχε με επιμονή στην Ελλάδα.

Mιλώντας στην ΕΡΤ η Ελληνοαυστραλή ηθοποιός αποκαλύπτει τις μάχες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που έχει δώσει. Μετά από εικοσιτρείς εξωσωματικές προσπάθειες έγινε μητέρα και με χαμόγελο μας αποκαλύπτει πώς τα κατάφερε.

«Πέτυχα να γίνω μάνα γιατί οι Έλληνες γιατροί με βοήθησαν», δηλώνει η επιτυχημένη περφόρμερ, λέγοντας ότι ο γιατρός της της προσέφερε το πολυτιμότερο δώρο, την Δήμητρα, το μικρό της κοριτσάκι.

«Ήταν πολύ δύσκολο. Δέκα χρόνια πάλευα να γίνω μάνα και η Ελλάδα με έσωσε. Στην Αυστραλία είχα κάνει δεκαπέντε προσπάθειες και οκτώ στην Ελλάδα μέχρι να αποκτήσω την κόρη μου», δήλωσε στην ΕΡΤ η «Εφη», η διάσημη «περσόνα» που ενσαρκώνει εδώ και τριάντα χρόνια.

www.ertnews.gr

Γεωργία Παμπουχίδου
image}

Αφήστε μια απάντηση