Η «επέλαση» των time travelers τώρα και στο TikTok – «Ένα γεγονός θα συγκλονίσει τον κόσμο ανήμερα τα Χριστούγεννα», υποστήριζαν

Ακόμα και το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok έχουν πλέον κατακλύσει οι “time travelers” (ταξιδιώτες του χρόνου). Πρόκειται για χρήστες που έως σήμερα συναντώνταν στις υπόλοιπες πλατφόρμες, οι οποίοι συνήθως διατείνονται ότι μπορούν να φτάσουν σε κάποια μελλοντική χρονικό στιγμή κι έτσι έχουν, λένε, τη δυνατότητα να προβλέψουν γεγονότα και καταστάσεις.

«Είμαι ταξιδιώτης στο χρόνο. Ένα γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή μας θα συγκλονίσει τον κόσμο σήμερα και έρχονται τεράστιες αλλαγές το 2022» δημοσίευσε ανήμερα τα Χριστούγεννα ο χρήστης ThatOneTimeTraveler, ο οποίος έχει 1,3 εκατομμύρια ακόλουθους στην πλατφόρμα, ενώ στο βιογραφικό του αναφέρει απλώς: «Είμαι ταξιδιώτης σε πραγματικό χρόνο και είμαι εδώ για να βοηθήσω την ανθρωπότητα».

Ενδεικτικά, μόνο ο συγκεκριμένος λογαριασμός έχει δημοσιεύσει μια σειρά από προβλέψεις, αν και αρκετοί είναι οι χρήστες που χλευάζουν τα λεγόμενά του, αναφορικά με υπεβρολικούς ισχυρισμούς που (φυσικά) δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Σε ένα από τα βίντεό του, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι βρίσκεται στο έτος 2485 και κάνει λόγο για φυσικές καταστροφές, παρουσία εξωγήινων στη γη και την ύπαρξη υπογείων αποθηκών στον πλανήτη.

«Την ημέρα των Χριστουγέννων θα συμβεί κάτι που θα συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο. Η μέρα θα αλλάξει τον τρόπο ζωής των ανθρώπων», λέει ακόμα, ωστόσο σαφώς και δεν επιβεβαιώθηκε.

Τον Σεπτέμβριο χρήστης μιλούσε για «μεταφορά χιλιάδων πολιτών της γης σε άλλον πλανήτη»

Προ μηνών, τον Σεπτέμβριο του 2021, άλλος χρήστης πάλι στο TikTok ισχυριζόταν ότι έρχεται από το 2714.

Ο Aery Yormany ή @aesthetictimewarper όπως είναι γνωστός, έχει ανεβάσει διάφορα βίντεο που λένε στους ανθρώπους τι πρέπει να προσέχουν τους επόμενους μήνες.

Σε ένα από αυτά έγραψε σχετικά: «Πολλοί από εσάς δεν πιστεύετε ακόμα ότι είμαι ταξιδιώτης στο χρόνο από το έτος 2.714, οπότε θυμηθείτε αυτές τις τρεις ημερομηνίες τον Σεπτέμβριο. 11/9: Ένας εξωγήινος θα μεταφέρει 4.000 ειδικευμένους εργαζομένους και παιδιά στον πλανήτη Proxima B, λόγω επικείμενης άφιξης ενός εχθρικού είδους που έρχεται. 14/9: Ο μεγαλύτερος τυφώνας στην ιστορία πλήττει την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, κυρίως την Νότια Καρολίνα, καθιστώντας τον πρώτο τυφώνα της Κατηγορίας 6».

Φυσικά, δεν επιβεβαιώθηκε και τα χλευαστικά σχόλια άλλων χρηστών τον συντροφεύουν έκτοτε.

Πηγές: the-sun.com / dailymail.co.uk

www.ertnews.gr

Βαγγέλης Λιακόγκονας