Ιταλία: Απόσπασμα της ταινίας “The Marvels” θα γυριστεί στην πόλη Tropea της Καλαβρίας

Ενθουσιασμός επικρατεί στο Ιταλικό διαδίκτυο από την στιγμή που ο δήμαρχος της πόλης Tropea της Καλαβρίας ανακοίνωσε πως σκηνικό απόσπασμα της ταινίας “The Marvels” θα γυριστεί στην πόλη του.

Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής

Ο δήμαρχος Giovanni Macrí ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό Facebook το εξής μήνυμα:

“Τα Marvel Studios στην Tropea για να γυρίσουν μια σκηνή για την επόμενη ταινία.

Αυτή είναι η συνέχεια του Captain Marvel, ο τίτλος θα είναι “The Marvels”. Στο cast, στο πλευρό της Brie Larson θα βρούμε τον Iman Vellani, την Kamala Han και την Teyonah Parris. Ο σκηνοθέτης θα είναι η Nia DaCosta, που θα έχει στην διάθεσή της το σενάριο που υπογράφεται από την Megan McDonnell, μέλος της δημιουργικής ομάδας της σειράς Disney+ WandaVision, που κυκλοφόρησε από το στούντιο (της Marvel).

Οι επιτόπιοι έλεγχοι είναι ήδη σε εξέλιξη και τα γυρίσματα θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται από τις 27 Αυγούστου.

Η κινηματογραφική κυκλοφορία του “The Marvels” έχει οριστεί για τις 11 Νοεμβρίου 2022.”

 

Στις διάφορες ομάδες και γκρουπ στα κοινωνικά δίκτυα οι ‘φανατικοί’ των κόμικ ανταλλάσσουν απόψεις για το γεγονός, και η είδηση ανταποκρίθηκε πολύ θετικά από την πλειοψηφία τους. 

Να υπενθυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιταλία γίνεται η χώρα όπου γυρίζονται σκηνές ταινιών υπερηρώων του σύμπαντος της Marvel. Μια άλλη ταινία που είδε σημαντικές σκηνές να γυρίζονται σε Ιταλικό έδαφος είναι η “Avengers – Age of Ultron”, με επίκεντρο το γραφικό κάστρο Forte di Bard στην Βάλλε ντ Αόστα, στα Βόρεια της χώρας.

www.ertnews.gr

Κρίστιαν Μαυρής