Τα κόμματα για την εσωτερική αναδιάταξη της κυβέρνησης

Επικριτικά ήταν στο σύνολο τους τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τις αλλαγές στη στελέχωση του κυβερνητικού σχήματος .

Η αξιωματική αντιπολίτευση, σχολιάζοντας τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, με ανακοίνωσή της τονίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με κάθε του κίνηση να αποδεικνύει ότι δεν κατάλαβε τίποτα, δεν διδάχτηκε τίποτα και η συγνώμη του ήταν απολύτως προσχηματική».

Αναβάθμισε τον κ. Σκέρτσο που με τα ψέματά του για τα εναέρια Μέσα πυρόσβεσης, τα οποία επιβεβαίωσε μέχρι και ο κ. Χαρδαλιάς, εξόργισε όλη την Ελλάδα.  Και υποβάθμισε την κα Πελώνη, ώστε να μπορεί να συνεχίσει άνετα τις διακοπές της.

Επιβεβαίωσε έτσι, πως όλη την ευθύνη τη φέρει στο ακέραιο ο επικεφαλής του ξεχαρβαλωμένου επιτελικού κράτους, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ .

Το ΚΙΝ.ΑΛΛΑΓΗΣ, σε ανακοίνωση του σημειώνει  πως οι λέξεις “πολιτική ευθιξία”  είναι άγνωστες για την κυβέρνηση.

” Όλα πολύ καλά πιστεύει ότι τα έκανε η Κυβέρνηση στις πυρκαγιές. Για τον κ. Μητσοτάκη φταίει μόνο η επικοινωνιακή διαχείριση της καταστροφής. Αποδεικνύεται ότι οι λέξεις «πολιτική ευθιξία» είναι άγνωστες για την κυβέρνηση. Αλλά και κάτι δεν πάει καλά στην Μαξίμου ΑΕ.

Το ΚΚΕ  στην ανακοίνωση του τονίζει πως  καμιά “αναδιάταξη” των κυβερνητικών στελεχών δεν μπορεί να παραγράψει εγκληματικές ευθύνες, ούτε να παραπλανήσει ότι το κρίσιμο ζήτημα είναι η άμεση πλήρης αποζημίωση και αποκατάσταση των λαϊκών οικογενειών που έχουν πληγεί.

Η κυβέρνηση πορεύεται στην τύχη σχολιάζει η Ελ. Λύση. Ο πρωθυπουργός «ανακάτεψε την τράπουλα», με τα ίδια, σημαδεμένα χαρτιά. Το «ανακάτεμα της τράπουλας» όμως συναντάται  μόνο σε τυχερά παίγνια και όχι σε κυβερνήσεις.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Αφήστε μια απάντηση