Χανιά: Μετέφεραν με φορτηγά κλεμμένα μηχανήματα Δήμων και εργολάβων – Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες της ΕΡΤ Χανίων

Φορτηγό με περισσότερες από 500 μπαταρίες βαρέων οχημάτων και μηχανημάτων έπεσε το μεσημέρι στα χέρια των αστυνομικών του Α.Τ. Κισσάμου. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων και όπως όλα δείχνουν ανάμεσα τους βρίσκονται και μπαταρίες, που είχαν κλαπεί το προηγούμενο διάστημα από μηχανήματα έργου, όπως είχε αποκαλύψει το ertnews.gr (δείτε εδώ).

Οι αρχές έφτασαν στον εντοπισμό τους μετά την νέα κλοπή μπαταριών, που έγινε το μεσημέρι από μηχανήματα έργου σε περιοχή της Κισσάμου.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, που οδηγήθηκε το φορτηγό έφτασαν και οι ιδιοκτήτες των μηχανημάτων για να αναγνωρίσουν, εάν ανάμεσα στις μπαταρίες του φορτηγού είναι και αυτές που τους έκλεψαν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο αστυνομικό Μέγαρο κλήθηκαν και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Χανίων και Πλατανιά, καθώς μηχανήματα τους έπεσαν θύματα της σπείρας, που έκλεβε μπαταρίες και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων αναγνώρισαν κάποιες δικές τους ανάμεσα στα κλεμμένα.

Οι αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη δύο ατόμων με τις κατηγορίες της κλοπής και της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, ενώ αναζητείται και ένας τρίτος συνεργός.

 

Ρεπορτάζ: Ευτυχία Πενταράκη

www.ertnews.gr

Αγγελική Μανουσέλη
image}

Αφήστε μια απάντηση