Ηράκλειο: Απολογούνται οι δύο για το αιματηρό επεισόδιο στην Χερσόνησο

Απολογούνται σήμερα στην ανακρίτρια Ηρακλείου, οι δύο από τους 3 συλληφθέντες για το αιματηρό επεισόδιο, σε ταβέρνα στις Άνω Γούβες του δήμου Χερσονήσου, όπου τραυματίστηκε σοβαρά ένας 37χρονος κτηνοτρόφος και πιο ελαφριά, η 44χρονη σύζυγός του.
Πρόκειται για έναν 29χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε και έναν 32 από κοντινό χωριό, που ήταν παρών στο αιματηρό επεισόδιο.

Ο τρίτος συλληφθείς, ο 27χρονος αδερφός του 29χρονου, ο οποίος είχε συμμετοχή στο περιστατικό και τραυματίστηκε στη διάρκεια της συμπλοκής, σπάζοντας τα δύο του πόδια, χθες μεταφέρθηκε στην Αθήνα και στο νοσοκομείο ΚΑΤ, για την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασής του.

Στο μεταξύ, η 44χρονη σύζυγος του θύματος, στη δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας που έκανε σήμερα στην ανακρίτρια Ηρακλείου, ζητεί την επέκταση του κατηγορητηρίου και στους άλλους εμπλεκόμενους, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και οι οποίοι, όπως αναφέρει, είχαν ενεργό ρόλο στο αιματηρό επεισόδιο.

Για τον λόγο αυτό, υπέβαλλε το αίτημα της άρσης του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών των κατηγορουμένων, και της κατάσχεσης του βίντεο που καταγράφει τις κινήσεις των συλληφθέντων σε άλλη ταβέρνα όπου βρίσκονταν νωρίτερα..

Επίσης ζητεί τον διορισμό τεχνικού συμβούλου βαλλιστικού πραγματογνώμονα – οπλουργού

www.ertnews.gr

Σταυρούλα Κατσουλάκη

Αφήστε μια απάντηση