Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας – Πού παρατηρούνται προβλήματα

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί στην Λεωφόρο Αθηνών καθώς προβλήματα έχουν δημιουργηθεί λόγω σύγκρουσης οχημάτων στο ύψος του Χαϊδαρίου.

Με αργούς ρυθμούς κινούνται τα οχήματα και στο ύψος του Σκαραμαγκά ενώ συμφόρηση υπάρχει και στην άνοδο του Κηφισού από την Λένορμαν έως την Αχαρνών, στην κάθοδο του Κηφισού από την Αττική Οδό μέχρι την Αχαρνών και επίσης στην Πέτρου Ράλλη μέχρι την λεωφόρο Κηφισσού.

Προβλήματα θα συναντήσουν οι οδηγοί στην Ηλιουπόλεως στο ύψος της Γυμναστικής Ακαδημίας, στην Καλλιρόης από το ύψος Φραντζή έως το Καλλιμάρμαρο.
Αυξημένη είναι και η κίνηση στην άνοδο της Αλεξάνδρας στο ύψος της Μουστοξύδη

Επίσης με αργούς ρυθμούς κινείται και η Μεσογείων από τον Χολαργό μέχρι την Μιχαλακοπούλου. Ακόμα κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί στην κάθοδο της Κηφισίας, στην Κατεχάκη, στην άνοδο της Συγγρού και στη λεωφόρο Αμαλίας προς το Σύνταγμα.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 6 Ιουλίου θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λ. Μεσογείων από τις 9.μ.μ έως τις 6.πμ της Τετάρτης με ολική ανάσχεση λόγω της τοποθέτησης πεζογέφυρας στο ύψος της Αγίας Παρασκευής.

www.ertnews.gr

Μαρία Νικολαΐδου

Αφήστε μια απάντηση