Σ. Τσομώκος στο Πρώτο: Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών επιστρέφει στον ιερό αυτό τόπο (audio)

«Επιστρέφει το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, στους Δελφούς, σήμερα 1 και 2 Ιουλίου και είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι γιατί μετά την περσινή αναβολή λόγω της πανδημίας» που περιμέναμε χιλιάδες συνέδρους, είχαμε πιστέψει ότι μπορεί και να μην επιστρέψουμε», τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα, ο ιδρυτής και πρόεδρος του Οικονομικού φόρουμ των Δελφών, Συμεών Τσομώκος.

«Υπάρχει μια ιδιαίτερη συγκίνηση, Η εκδήλωση που κάνουμε είναι μικρή, δεν έχει καμία σχέση με αυτή που κάναμε στο Ζάππειο τον Μάιο ή με αυτό που θα κάνουμε του χρόνου τον Απρίλιο, όταν θα επανέλθουμε στην μεγάλη μας επίσημη εκδήλωση. Είμαστε συγκινημένοι που ξαναγυρίζουμε σε αυτό το ιερό τοπίο, το οποίο δεν έχει υποδομές, έχει όμως αυτό το κάλλος, που αντικαθιστά τα πάντα και είμαστε γοητευμένοι όλοι που κάνουμε αυτή την ευχαριστήρια εκδήλωση και θα περιλαμβάνει περίπου 200 άτομα, στα μέλη μας, στις εταιρείες που μας στήριξαν παρότι λαβώθηκαν και αυτές».


Επίκεντρο της συζήτησης θα αποτελέσει το θέμα του Ταμείου Ανάκαμψης, «μια συζήτηση που θα διαρκέσει χρόνια για δράσεις που θα δώσουν μια νέα Ελλάδα. Και αυτή η συζήτηση που θα κάνουμε σήμερα με τους Υπουργούς που θα ταξιδέψουν εδώ, θα προσθέσει και αυτή το τι θα συμβεί τους προσεχείς μήνες από την άποψη των μεγάλων έργων που θα αναπτυχθούν στην Ελλάδα».

Επίσης, θα συζητηθεί το θέμα του μέλλοντος της Ευρώπης, «που άνοιξε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και θα συζητηθεί στο συνέδριο της Σλοβενίας όπου θα πάμε και εμείς, και είναι κάτι που αφορά και την Ελλάδα».

www.ertnews.gr

Δανάη Γραφάκου
image}

Αφήστε μια απάντηση