Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκε ο πρώτος των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της 37χρονης (video)

Προφυλακίστηκε με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα Ζακύνθου, ο πρώτος από τους συλληφθέντες που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 37χρονης συζύγου επιχειρηματία τον Ιούνιο του 2020, στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου, από δράστες που στόχο είχαν τον σύζυγό της, ο οποίος το Μάιο επίσης δολοφονήθηκε σε ενέδρα θανάτου στη Ζάκυνθο.

Ο προφυλακισθείς φέρεται ως ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας και στην πολύωρη απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, με το συνήγορο του, Αλέξη Κούγια, να δηλώνει ότι την ημέρα του περιστατικού βρισκόταν στην Αθήνα και μάλιστα είχε συνάντηση με στέλεχος της Αστυνομίας.

Είναι ο σωματοφύλακας του γιού εφοπλιστή, το σκάφος του οποίου χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά από την Ηλεία στη Ζάκυνθο των φερόμενων ως εκτελεστών. Αύριο Κυριακή θα απολογηθεί ένας ακόμη εκ των κατηγουμένων που φέρεται να είχε περιφερειακό ρόλο στην επιχείρηση της δολοφονίας.

Σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας, σ’ ένα διάλειμμα της απολογίας, έκανε λόγο για πίεση της αστυνομίας από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών που την οδηγούν σε λάθη, τονίζοντας ότι η δικαιοσύνη δεν πρέπει να πιέζεται. Μίλησε για καριέρες αστυνομικών που χτίζονται και εξέφρασε βεβαιότητα για τον πελάτη του, πώς είναι αθώος.

www.ertnews.gr

Διονύσης Νέγκας
image}

Αφήστε μια απάντηση