A. Γεωργιάδης: Νέα στήριξη των γυμναστηρίων – Υποχρεωμένα να επιστρέψουν χρήματα ή να ανανεώσουν συμβάσεις

Στο θέμα της επαναλειτουργίας των γυμναστηρίων, αναφέρθηκε μιλώντας για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων στο επόμενο διάστημα σε αρκετούς τομείς, όπως η μουσική και η αύξηση των καλεσμένων σε δεξιώσεις, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, έκανε γνωστό ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακακη για να δοθεί επιπλέον χρηματοδότηση στα γυμναστήρια, καθώς θα αργήσουν να λάβουν χρήματα από τους πελάτες τους, λόγω των συνδρομών που έχουν παγώσει. Αναφέρθηκε μάλιστα σε σχετική ευρωπαϊκό οδηγία και σχολίασε ότι τα γυμναστήρια έχουν κάνει “κάβα” από συνδρομές που προεισπράχθηκαν και τώρα πρέπει να επιστρέψουν, έτσι θα μείνουν χωρίς χρήματα και εκεί πρέπει να υπάρξει παρέμβαση ώστε να ενισχυθούν για να λειτουργήσουν.

Ωστόσο τόνισε ότι είναι νωρίς να γίνουν ανακοινώσεις και πιθανόν την ερχόμενη εβδομάδα να μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Στο λογαριασμό του στο facebook έγραψε: “Τα φροντιστήρια πρέπει να ανοίξουν, αυτή την εβδομάδα θα αποφασίσει σχετικά η επιτροπή.
Οι σχολές χορού θα ανοίξουν στις 15/6 και θα ενισχυθούν οικονομικά.
Θα ανοίξουν τις επόμενες μέρες και οι παιδότοποι.
Επεξεργαζόμαστε σχέδιο για την περαιτέρω ενίσχυση των γυμναστηρίων.
Η μεγάλη αύξηση των επενδύσεων οδήγησε σε πολύ καλές οικονομικές επιδόσεις για την Ελλάδα το πρώτο 3μηνο του 2021, με οριακή αύξηση της απασχόλησης μέσα στην Πανδημία. Τα μέτρα της Κυβέρνησης λειτούργησαν και αυτό φαίνεται. Αυτό είναι επιτυχία όλων των Ελλήνων”.

www.ertnews.gr

Νάσος Μπράτσος
image}

Αφήστε μια απάντηση