Φαγητό που περίσσεψε το Πάσχα: Ιδέες για αξιοποίηση από τον έλληνα σεφ που μαγείρεψε για τον Χάρι και τη Μέγκαν

Ο Νίκος Κουλούσιας, είναι ο μοναδικός Έλληνας σεφ που μαγείρεψε στον βασιλικό γάμο του Χάρι και της Μέγκαν προτείνει ιδέες για το πώς θα αξιοποίησουμε το φαγητό που περίσσεψε από το γιορτινό τραπέζι.

Με μεγάλη γαστρονομική εμπειρία σε διάφορες χώρες του κόσμου, ο Νίκος Κουλούσιας, αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα εδώ και περίπου έναν χρόνο στο νησί της Λέρου. Ο παγκοσμίου φήμης σεφ, στα 39 του χρόνια έχει ήδη μια μεγάλη εμπειρία στον κόσμο της γαστρονομίας, ενώ έχουν «φάει από τα χέρια του», πέρα από τη βασιλική οικογένεια, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ντόναλντ Τραμπ και όχι μόνο.

www.ertnews.gr

Μαρία Νικολαΐδου
image}

Αφήστε μια απάντηση