Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: «Θόλωσα δεν θυμάμαι τίποτε» υποστηρίζει ο δράστης – «Το ‘χε προμελετημένο» λένε οι τραγικοί γονείς (video)

Δεν θυμάται τις πράξεις του, υποστηρίζει ο φερόμενος ως δράστης της στυγερής, διπλής δολοφονίας χθες στη Μακρινίτσα. Ο τριαντα-ενός χρονών άνδρας, σκότωσε με μαχαίρι την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδελφό της, αφού εισέβαλε στο σπίτι σπάζοντας το παράθυρο. Ο συλληφθείς μάλιστα είχε προ λίγων ημερών ξαναεισβάλει στο σπίτι της οικογένειας και σήμερα εισαγγελέας θα αξιολογούσε την ακούσια νοσηλεία του που είχε αιτηθεί η νεκρή πλέον σύζυγος.

Χωμένος στις αγκαλιές των δικών του ανθρώπων, ο τραγικός πατέρας κλαίει και θρηνεί για τα παιδιά του, την 28χρονη Κωνσταντίνα και το 30χρονο Γιώργο. “Το χε προμελετημένο, προστάτευα τον εγγονό μου” λέει για τον φερόμενο ως δράστη.

Η μητέρα των αδικοχαμένων νέων στέκει βουβή, αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τον εφιάλτη που βιώνει. Είδε μπροστά στα μάτια της τα χάνονται τόσο άδικα τα δυο της παιδιά από το μαχαίρι που κρατούσε ο γαμπρός της.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο χρόνος πάγωσε στη Μακρυνίτσα. Ο φερόμενος ως δράστης, κατάφερε να μπει στο εσωτερικό του σπιτιού σπάζοντας ένα τζάμι σε ένα πλαϊνό μικρό παράθυρο του κάτω ορόφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι, αντιμετώπιζε προβλήματα στο γάμο τους. Η 28χρονη κοπέλα μαζί με το γιο της είχαν επιστρέψει στο πατρικό της τους τελευταίους μήνες.

“Στην αρχή ήταν όλα καλά, μετά άρχισαν τα προβλήματα, την χτυπούσε, δε μας τα λεγε κι αυτή, τους τελευταίους μήνες μας πήρε τηλέφωνο και μας ζήτησε να τη βοηθήσουμε και πήγαμε και την πήραμε από εκεί” λέει ο πατέρας των θυμάτων.

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα επικαλείται ο κατηγορούμενος. Τα πρώτα του λόγια μετά το διπλό φονικό ήταν “Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο”

Ο συνήγορός του υποστηρίζει ότι “Έχει σοβαρές ψυχικές διαταραχές, είχε κινηθεί η διαδικασία από τη σύζυγό του για ακούσια νοσηλεία του στο ψυχιατρείο”

Για την Παρασκευή πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ο κατηγορούμενος, ο οποίος αναμένεται να ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Πηγή: ΕΡΤ

Επιμέλεια: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Ρεπορτάζ: Φρόσω Παύλου, Ελένη Ραυτοπούλου

www.ertnews.gr

Ρούλα Κρικώνη
image}

Αφήστε μια απάντηση