Συνεχείς εξορμήσεις με rapid test από την Περιφέρεια Αττικής – Μέτρα στις λαϊκές αγορές

Εκατοντάδες rapid tests έγιναν το τελευταίο διήμερο στους Δήμους Τροιζηνίας-Μεθάνων, Βριλησσίων, Μεταμόρφωσης, Ωρωπού αλλά και στη Δυτική Αττική από τα εξειδικευμένα κλιμάκια Ιατρών και Νοσηλευτών της Περιφέρειας και του ΙΣΑ, στο πλαίσιο της Δράσης «Ιπποκράτης».

Όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής: “Οι έλεγχοι καθημερινά ξεκινούν στις 10 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 2.30 το μεσημέρι.

Επισημαίνεται πως τα θετικά περιστατικά που ανιχνεύονται, επανεξετάζονται άμεσα και με μοριακή τεχνική. Στο πλαίσιο της Δράσης υπάρχει συνεχής συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, στον οποίο παρέχεται ενημέρωση για τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών. Συντονιστής του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ είναι ο Δρ. Πάνος Ευσταθίου“.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά: «Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς τη διενέργεια Rapid Test σε όλη την Αττική, δίνοντας έμφαση σε περιοχές που επιδημιολογικά βρίσκονται στο «κόκκινο» αλλά και σε ευπαθείς ομάδες πολιτών. Επενδύουμε στην πρόληψη ως το αποτελεσματικότερο μέτρο για την καλύτερη προστασία των πολιτών. Θα συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς, συμβάλλοντας στην εθνική μάχη, αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας».

Δράσεις για την Τετάρτη 24/3/2021

1. Λαϊκή Αγορά Περιστεριού, Ιερός Ναός Αγίου Αντωνίου, Περιστέρι

2. Ιερός Ναός προφήτου Δανιήλ, Λεωφόρος Αθηνών 17, Μεταξουργείο

3. Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών (διεύθυνση οικονομικών), πρώην Ολυμπιακά Ακίνητα Μαρίνα Καλλιθέας κτίριο 210α, Καλλιθέα

Μέτρα για τις λαϊκές αγορές

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής και στα πλαίσια των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, όλοι οι πωλητές των λαϊκών αγορών της Περιφέρειας Αττικής θα εργάζονται στις λαϊκές αγορές, σύμφωνα με τις λίστες που θα αναρτώνται από τη Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών. Οι σχετικές λίστες για τις λαϊκές της 24 και 31 Μαρτίου, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής.

www.ertnews.gr

Νάσος Μπράτσος
image}

Αφήστε μια απάντηση