Χανιά: Στον εισαγγελέα 7 συλληφθέντες για το μαχαίρωμα 19χρονου

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν το μεσημέρι οι 7 συλληφθέντες, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία για συμμετοχή στην αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, χθες στο κέντρο των Χανίων, που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός 19χρονου άνδρα με αμβλύ όργανο.

Στην δικογραφία που σχηματίζεται ο ένας εκ των συλληφθέντων αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του 19χρονου, ενώ οι υπόλοιποι κατηγορούνται για συμμετοχή σε συμπλοκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, από την πλευρά του θύματος υποστηρίζεται ότι, όλα ξεκίνησαν όταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού προπηλάκισαν τον έναν εκ των τεσσάρων φίλων του 19χρονου, έξω από τα γραφεία της παλιάς ΔΕΗ. Ο 19χρονος μαζί με τους τέσσερις φίλους του – οπαδούς του Παναθηναϊκού – διέφυγαν με αυτοκίνητο προκειμένου να αποφύγουν τυχόν επεισόδιο, ωστόσο όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, οι οπαδοί της άλλης ομάδας τους έκλεισαν το δρόμο με το αυτοκίνητό τους. Στην συνέχεια και σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζουν, ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο αντίπαλων ομάδων, που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του νεαρού, τον οποίο μετέφεραν οι φίλοι του στον Νοσοκομείο.

Από την πλευρά του συλληφθέντα, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, υποστηρίζεται ότι το έκανε ενώ βρισκόταν σε άμυνα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του θωρακοχειρουργού του 19χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται από χθες στην μονάδα εντατικής του Νοσοκομείου Χανίων, ο νεαρός έφερε βαρύ τραύμα προς το μέρος της καρδιάς.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη.

Ρεπορταζ: Κατερίνα Πολύζου

www.ertnews.gr

Αγγελική Μανουσέλη
image}

Αφήστε μια απάντηση