Πανόρμου: Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και πολιτών – 100 άτομα είχαν προγραμματίσει πορεία

Ένταση χθες το βράδυ και στην Πανόρμου, όπου περίπου 100 άτομα είχαν προγραμματίσει πορεία προς τη ΓΑΔΑ. Η αστυνομία διέψευσε δημοσιεύματα ιστοσελίδων, που εμφάνιζαν αστυνομικό να προκαλεί φθορά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Τα επεισόδια, που έγιναν χθες δεν πήραν μεγάλη έκταση. Σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκτός από τις εικόνες της έντασης, αναρτήθηκε οπτικό υλικό με τη δικυκλιστή της αστυνομίας, που τα δημοσιεύματα των εμφάνιζαν να προκαλεί ζημιά με το γκλοπ σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Σε ό,τι αφορά στα γεγονότα η ΓΑΔΑ, σε χθεσινή της ανακοίνωση κάνει λόγο για περίπου 100 άτομα, που συγκεντρώθηκαν στο σταθμό μετρό “Πανόρμου”, με σκοπό να κάνουν πορεία προς τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, “τα συγκεκριμένα άτομα, επιτέθηκαν με πέτρε, μπουκάλια και κροτίδες σε αστυνομικούς της ομάδας “Δράση”, που επιτηρούσαν παραπλεύρως για την επιτήρηση των γραφείων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών. Από τις επιθέσεις, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός και προσήχθησαν οκτώ άτομα. Οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Σχετικά με το σταθμευμένο όχημα, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ κατέληξε πως δεν προκλήθηκε ζημιά στο αυτοκίνητο και οι φθορές προυπήρχαν, σύμφωνα και με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση