Κούγιας για Λιγνάδη: Παρέλαβα δικογραφία – τηλεγράφημα

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη συγκλονίζουν συθέμελα τον χώρο του θεάτρου και της ελληνικής κοινωνίας. Συνεχίζεται η έρευνα για τη δράση του, ενώ διευρύνεται ο κύκλος των αποκαλύψεων. Αντίγραφο της δικογραφίας έλαβε πριν από λίγο ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος έκανε λόγο για “δικογραφία – τηλεγράφημα”, επιφυλασσόμενος να διαβάσει πρώτα τα στοιχεία του φακέλου προτού τοποθετηθεί για το αν θα αναλάβει τελικά την υπόθεση.

«Περίμενα να έχω στα χέρια μου μία δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις μαρτύρων, θυμάτων. Πραγματικά είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα γιατί αυτά που άκουγα αυτές τις ημέρες περί υπάρξεως μαρτύρων, είναι μόνο φήμη» είπε.

Ο κ. Κούγιας προσήλθε σήμερα στον γραφείο της ανακρίτριας για να ζητήσει παράταση της προθεσμιας μέχρι την Πέμπτη για την απολογία του Δ. Λιγνάδη κάτι που ωστόσο δεν διασαφηνίστηκε εάν του χορηγήθηκε καθώς αποχώρησε εκνευρισμένος έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου για το αν δέχεται απειλές για τη ζωή του.

«Υπάρχουν μάρτυρες οι οποίοι έχουν δηλώσει διατεθειμένοι να εμφανιστούν ενώπιον της ανακρίτριας (…) Εχουν στοιχεία και για τους ιδίους και για τρίτους» είπε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος των μηνητών Γιάννης Βλάχος.

Διαβάστε επίσης

Ο Αλ. Κούγιας στις “Ειδικές Αποστολές” – Τι είπε για την πρώτη συνάντηση με τον Δ. Λιγνάδη

www.ert.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση