Μοιρασιά στο Περιστέρι για Ατρόμητο και ΑΕΛ

Μοιρασιά στο Περιστέρι για Ατρόμητο και ΑΕΛ

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΛ στο Περιστέρι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής στη Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ακούνια στο 44’ και ο Ατρόμητος ισοφάρισε με τον Αγκάγεφ στο 76’.

Πιο επικίνδυνη ήταν στις αντεπιθέσεις η ΑΕΛ που έψαχνε το γκολ από νωρίς για να ξεκολλήσει από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Ο Στίφλερ αστόχησε από καλή θέση στο 6ο λεπτό, στο 14’ και στο 33’ ο Μανδάς είπε «όχι» στις προσπάθειες των Νικολιά και Χατίρα, ενώ στο 41’ ο Ακούνια δεν πρόλαβε να κάνει κεφαλιά σχεδόν από τη γραμμή του τέρματος.

Τελικά το γκολ ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 44’ από λάθος του Μανδά, ο Χατίρα δεν πλάσαρε σωστά αλλά ο Ακούνια από κοντά άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ανέβηκε αλλά η ΑΕΛ απείλησε εκ νέου στο 68’ με το σουτ του Ακούνια που έδιωξε σε κόρνερ το Μανδάς. Η ΑΕΛ γύρισε πίσω στο τελευταίο τέταρτο για να κρατήσει το σκορ αλλά δεν κατάφερε καθώς ο Αγκάγεφ στο 76΄με συρτό σουτ ισοφάρισε (1-1).

Διαιτητής: Αγκάγεφ (Αζερμπαϊτζάν)

Κίτρινες: Στρούγγης, Μαυρομμάτης – Γιακιμόβσκι, Ακούνια

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Γκαλβάο, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Χαρίσης (74΄ Ούμπιντες), Σάλομον, Μουνίθ (61΄ Ραμπέγιο), Χριστοδουλόπουλος (61΄ Αγκάγεφ), Κωτσόπουλος (83΄ Γιακουμάκης), Μανούσος (46΄ Εντομβόνγι)

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μαξιμένκο (52΄ Μιχαήλ), Ζίζιτς, Χουσίνο, Γιακιμόβσκι (71΄ Καρανίκας), Γκράουρ, Κολομπίνο, Στίφλερ (60΄ Ηλιάδης), Μπεν-Χατίρα (61΄ Μιλοσάβλιεβιτς), Ακούνια, Νικολιάς

www.ert.gr

Δημήτρης Γιαχανατζής
image}

Αφήστε μια απάντηση