Μετατέθηκε για την Πέμπτη (18/2) το ματς Απόλλων Σμύρνης-Λαμία

Μετατέθηκε για την Πέμπτη (18/2) το ματς Απόλλων Σμύρνης-Λαμία

Από… σαράντα κύματα περνάει η αναμέτρηση του Απόλλων Σμύρνης με την Λαμία για την 6η αγωνιστική της Super League. Το ματς είχε αρχικά αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων του κορονοϊού που είχαν βρεθεί τότε και η αναμέτρηση θα γίνονταν αύριο (17/2), αλλά έβαλε εμπόδια ο καιρός. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Αττική, η διοργανώτρια αρχή μετέθεσε το παιχνίδι κατά μία ημέρα όπως ορίζει και ο κανονισμός.

Έτσι όπως όλα δείχνουν τα πράγματα και βάσει των εκτιμήσεων των μετεωρολόγων, ο καιρός στην Αθήνα θα βελτιωθεί από το πρωί της Τετάρτης κι έτσι οι άνθρωποι του Απόλλωνα θα έχουν το χρόνο να καθαρίσουν από το χιόνι τον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καμάρας», ώστε να διεξαχθεί το παιχνίδι την Πέμπτη (18/2 17:15) χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας «Απόλλων Σμύρνης-Λαμία» για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Ιnterwetten, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 17:15, μετατίθεται για την επόμενη ημέρα (δηλαδή για την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 και ίδια ώρα [17:15]) λόγω πιθανολογούμενης ακαταλληλότητας του γηπέδου, εξ αιτίας της χιονόπτωσης».

www.ert.gr

Δημήτρης Γιαχανατζής
image}

Αφήστε μια απάντηση