Νικηφόρο πέρασμα του Βόλου από το Ηράκλειο

Νικηφόρο πέρασμα του Βόλου από το Ηράκλειο

Νίκη με 2-1 πέτυχε ο Βόλος επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 22η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ των Χουάν Χοσέ Περέα (22΄) και Τάσου Δουβίκα (22΄) έδωσαν τη νίκη στους Θεσσαλούς, με τον ΟΦΗ να έχει δύο δοκάρια και απλά να μειώνει με το τέρμα του Καστάινιος.

Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχε ο Βόλος καθώς μόλις στο 3’ ο Περέα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 22ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι διπλασιάσαν τα τέρματα τους με τον Δουβίκα που πλάσαρε τον Σωτηρίου για το 0-2.

Στο 26’ ο Βόλος άγγιξε και τρίτο γκολ με την κεφαλιά του Γκρίλο που έφυγε μόλις έξω.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στο 32’ η τύχη του γύρισε τη πλάτη καθώς ο Γιαννούλης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Πιο δυνατά μπήκε ο ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος χάνοντας ευκαιρία στο 48’ στο σουτ του ντε Γκουζμάν που απέκρουσε ο Κλέιμαν, ενώ στο 51’ ο Στάικος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Το γκολ ήρθε τελικά για τους γηπεδούχους στο 63’ με την προβολή του Καστάνιος (1-2), όμως το αποτέλεσμα στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε και ο Βόλος πανηγύρισε τη νίκη.

Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες: Γιαννούλης, Λυμπεράκης, Μεγιάδο – Μαρτίνες.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης (62’ Λυμπεράκης), Γιαννούλης, Βαφέας (76’ Σόουζα), Διαμαντής, Ουές, Ντε Γκουζμάν (61’ Γρίβας), Μεγιάδο, Στάικος, Στάρτζεον, Καστάινιος.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φερράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα (46’ Κιάκος), Τσοκάνης, Μαρτίνες (90’+2’ Κρητικός), Δουβίκας, Μπαρτόλο (66’ Σάντσες), Νίνης (76’ Σάντος), Περέα.

www.ert.gr

Δημήτρης Γιαχανατζής
image}

Αφήστε μια απάντηση