Ζ.Κωνσταντοπούλου: Νέα καταγγελία για το γκρέμισμα καταλύματος 20μελούς οικογένειας Ρομά στη Φυλή

Share this

Με νέα τηκλεοπτική παρέμβασή της επανήλθε σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην καταγγελία για το γκρέμισμα καταλύματος 20μελούς οικογένειας Ρομά στη Φυλή.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 μπροστά από το γκρεμισμένο σπίτι της 20μελούς οικογένειας,  κατήγγειλε την κατεδάφιση του καταλύματος από υπαλλήλους του Δήμου Φυλής με τη συνδρομή αστυνομίας,  βγάζοντας βίαια την οικογένεια με 9 ανήλικα παιδιά εκτός εστίας!

Δείτε την παρέμβασή της και τη δήλωση που έκανε σε νέα ανάρτησή της στο facebook:

«Ήμουν και χθες και σήμερα στο πλευρό της οικογένειας, που ζει φτωχικά αλλά με αξιοπρέπεια. Καταφέραμε προς το παρόν να σώσουμε το ένα σπιτάκι πριν το γκρεμίσουν, ενώ το άλλο δυστυχώς κατεδαφίστηκε… Σήμερα το μεσημέρι ο Εισαγγελέας άφησε ελεύθερα τα 2 μέλη της οικογένειας, γιαγιά και πατέρα, που κρατούνταν από χθες, και ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε τον Δήμο να μην κάνει καμμία πράξη κατεδάφισης μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη που θα γίνει διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων! Μια πρώτη, μικρή νίκη απέναντι στην αδικία… 

Δεν επαναπαυόμαστε, γιατί η αυθαιρεσία και η αναλγησία καραδοκούν. Χθες το βράδυ τα παιδιά της οικογένειας κοιμήθηκαν στα αυτοκίνητα, αφού το σπίτι ήταν παγωμένο, με κομμένο ρεύμα και βγαλμένες πόρτες και παράθυρα από τους υπαλλήλους του Δήμου!», αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Κωνσταντοπούλου.

Share this

Αφήστε μια απάντηση