Με ανατροπή ο ΠΑΣ πέρασε από το Αγρίνιο

Με ανατροπή ο ΠΑΣ πέρασε από το Αγρίνιο

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 16’ από το γκολ του Αριγίμπι, ο ΠΑΣ κατάφερε να πετύχει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 2-1 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στη Super League. Τα τέρματα του ΠΑΣ πέτυχαν ο Κρίζμαν με πέναλτι στο 54’ και ο Κάργας στο 84’.

Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο ματς που έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο 11’ και στο 15’ σε σουτ του Καρέλη, μέχρι να «χτυπήσει» ο Αριγίμπι στο επόμενο λεπτό (16’). Ο Παναιτωλικός… έκρυψε τη μπάλα και ο Αριγίμπι με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Πάλι ο Αριγίμπι φλέρταρε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 30’ χάνοντας καλή ευκαιρία, ενώ στο 43’ ο Παμλίδης από καλή θέση έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με την κεφαλιά του Ντίας που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε καθώς ο ΠΑΣ έφερε το ματς στα ίσα στο 54’ με το πέναλτι του Κρίζμαν (ανατράπηκε ο Παμλίδης από τον Τσότσαλιτς), ενώ στο 81’ οι φιλοξενούμενοι που πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο έχασαν καλή ευκαιρία με τη κεφαλιά του Βέργου που έφυγε μόλις έξω στο 81’. Τρία λεπτά αργότερα (84’) ο ΠΑΣ πέτυχε την ανατροπή με την κεφαλιά του Κάργα (1-2) μετά την εκτέλεση κόρνερ του Καρτάλη.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Ντίας, Μπαρμπόσα – Λιάσος, Ντομίνγκεθ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τρ. Δέλλας): Κνετ, Περέϊρα, Κωνσταντόπουλος, Τσότσαλιτς, Τζανακάκης, Τσιγγάρας (83’ Ντάλσιο), Ταχάρ (68’ Μάζουρεκ), Ντίας, Μπαρμπόσα, Αριγίμπι (74’ Βέργος), Καρέλης (74’ Ντουάρτε).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργ. Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Παντελάκης, Κάργας, Σάλιακας, Πίρσμαν, Ντομίνγκεζ, Κάστρο (46΄Λιάσος), Καρτάλης (87’ Εραμούσπε), Νάουμετς (37’ Μπρένερ), Παμλίδης (83’ Μιλιντσεάνου), Λεό Μπατίστ (46’ Κρίζμαν).

 

www.ert.gr

Δημήτρης Γιαχανατζής
image}

Αφήστε μια απάντηση