«Καθάρισε» από νωρίς ο Ατρόμητος στους «Ζωσιμάδες»

«Καθάρισε» από νωρίς ο Ατρόμητος στους «Ζωσιμάδες»

Με το γρήγορο τέρμα του Αγκάγιεφ στο 50 λεπτό, ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα από τους «Ζωσιμάδες» κερδίζοντας τον ΠΑΣ με 1-0 για την 20η αγωνιστική της Super League.

Στη πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε ο Ατρόμητος βρήκε δίχτυα. Στο 5ο λεπτό, ο Εντομβονγί έδωσε στον Αγκάγιεφ που με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Ατόμητος απείλησε ξανά στο 28’ αλλά ο Εντομβονγί αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Λοντίγκιν. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους μετά το πρώτο ημίωρο και έχασαν καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Στο 31’ ο Μπρένερ αστόχησε από πολύ καλή θέση, στο 39’ ο πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Σάντι Κριζμάν και Μπαπτίστ Λεό και στο 43’ ο Μανδάς είπε «όχι» σε σουτ του Φάμπρι.

Στο 50’ ο Λοντίγκιν λειτούργησε σωστά στη κεφαλιά του Μάτιτς, ενώ στο 67’ ο Πήλιος έδιωξε τη μπάλα στη γραμμή. Στο 71’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στη σέντρα-σουτ του Ούμπιδες, ενώ στο 76’ ο Λοντίγκιν απέκρουσε το φάουλ του Ούμπιδες.

Τελευταία φάση του ματς ήταν για τους γηπεδούχους στο 80’ με την προβολή του Παμλίδη αλά ο Μανδάς έδιωξε σε κόρνερ.

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Κίτρινες: Λιάσος, Κάργας – Εντομβονγί, Γούτας, Σάλομον

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (62’ Σάλιακας), Πήλιος, Παντελάκης, Κάργας, Κάστρο (82’ Νάουμετς), Λιάσος (46’ Ελευθεριάδης), Καρτάλης, Μπρένερ (62’ Παμλίδης), Λεό (83’ Μιλιντσεάνου), Κριζμάν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (90’+1’ Στρούγγης), Νάτσος, Ούμπιδες (90’+4’ Κιβρακίδης), Σάλομον, Χαρίσης, Ραμπέγιο (90’+2’ Κωτσόπουλος), Αγκάγιεφ (60’ Γιακουμάκης), Εντομβονγί (46’ Μάτιτς).

www.ert.gr

Δημήτρης Γιαχανατζής

Αφήστε μια απάντηση