Νηπιαγωγός έβγαλε στο κρύο 4χρονο κοριτσάκι – Ένορκη διοικητική εξέταση ζήτησε το υπ. Παιδείας

Νηπιαγωγός έβγαλε στο κρύο 4χρονο κοριτσάκι – Ένορκη διοικητική εξέταση ζήτησε το υπ. Παιδείας

Μια νηπιαγωγός έβγαλε ένα τετράχρονο κοριτσάκι στο κρύο για παραδειγματισμό και το άφησε εκεί μέχρι να ζητήσει συγνώμη για τη φασαρία που προκαλούσε. Το αδιανόητο περιστατικό συνέβη στη Χαλκίδα και η δασκάλα που υποστηρίζει ότι το παιδί είχε επιθετική συμπεριφορά, βρίσκεται αντιμέτωπη με πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες.

Το περιστατικό κατέγραψε με το κινητό της μια περαστική. Αμέσως μετά ζήτησε από τη νηπιαγωγό, να ανοίξει την πόρτα για να μπει μέσα το νήπιο που φώναζε σπαραχτικά.

Η νηπιαγωγός, παραδέχτηκε ότι έβγαλε το παιδί έξω στο κρύο για 2 λεπτά περίπου, επειδή όπως αναφέρει το κοριτσάκι όρμηξε εναντίον της και άρχισε να χτυπά τους συμμαθητές της.

«Σίγουρα η αντίδρασή μου ήταν ακραία, αλλά έπρεπε να προστατέψω και τ΄άλλα παιδιά κι εκεί τέλειωσε το θέμα. Λάθος; Ήταν παρορμητική αντίδραση. Από εκεί και πέρα ενημερώθηκαν οι γονείς, οι σύμβουλοι και γράφτηκε το περιστατικό στο βιβλίο συμβάντων», δηλώνει η νηπιαγωγός.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη του περιστατικού από την ιστοσελίδα zougla.gr, το υπουργείο Παιδείας ζήτησε να διερευνηθεί η καταγγελία.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Ειρήνη Βασάλου

www.ert.gr

Η-Β Παπαϊωάννου
image}

Αφήστε μια απάντηση