Κέτσαπ με πιπεριά Φλωρίνης και… international local

Κέτσαπ με πιπεριά Φλωρίνης και… international local

Η διάσημη κόκκινη πιπεριά της Φλώρινας… παντρεύεται με την κέτσαπ και το αποτέλεσμα είναι local international. Έτσι αποκαλεί ο Άγγελος Σταμόπουλος τις δημιουργίες του, οι οποίες βασίζονται σε γνωστές γεύσεις, εμπλουτισμένες με τοπικά προϊόντα και έχουν κερδίζει ήδη τη θέση τους στα ράφια καταστημάτων.
Ο 35χρονος νέος επιχειρηματίας, μίλησε στην ΕΡΤ Φλώρινας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, καθώς μπήκε στην παραγωγική διαδικασία σε μια δύσκολη περίοδο, στις αρχές του 2020.

«Μέχρι στιγμής έχουμε 16 κωδικούς κέτσαπ και σάλτσας, ενώ από τον επόμενο μήνα θα προσθέσουμε δύο ακόμα: σάλτσες μπάρμπεκιου, μία γλυκιά σάλτσα και μία με μουστάρδα» είπε ο κ. Σταμόπουλος, η επιχείρηση του οποίου ήδη προμηθεύει καταστήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και εξάγει τα προϊόντα της στη Ρουμανία.

www.ert.gr

Θωμαή Αδάμου

Αφήστε μια απάντηση