Ακόμη ένα «προοίμιο» της σειράς «Game of Thrones» ετοιμάζει το HBO

Ακόμη ένα «προοίμιο» της σειράς «Game of Thrones» ετοιμάζει το HBO

Τη σειρά prequel του «Game of Thrones», με τίτλο «The Tales of Dunk and Egg» ετοιμάζει το HBO, σύμφωνα και με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του περιοδικού Variety. Εφόσον τα σχέδια των συντελεστών προχωρήσουν, όσοι αγαπούν το GoT θα έχουν την ευκαιρία να γυρίσουν πίσω στην ιστορία και να παρακολουθήσουν τους χαρακτήρες Ser Duncan the Tall (Dunk) και Aegon V Targaryen (Egg), «ταξιδεύοντας» 90 χρόνια πίσω στο σύμπαν του «Game of Thrones». Η σειρά  θα βασίζεται στις νουβέλες του George R. R. Martin και τα επεισόδια θα διαρκούν μια ώρα το καθένα. Συγκεκριμένα, το «The Tales of Dunk and Egg» θα βασίζεται στις τρεις νουβέλες που έγραψε ο Martin, οι οποίες το 2015 κυκλοφόρησαν ως ένα βιβλίο, με τον τίτλο «A Knight of the Seven Kingdoms» («Ο ιππότης των Επτά Βασιλείων», στα ελληνικά από τις εκδόσεις Μεταίχμιο). Σημειώνεται ότι το σχετικό δημοσίευμα, αναφορικά με τη δημιουργία του νέου σήριαλ δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από τους αρμόδιους του τηλεοπτικού δικτύου.

Εφόσον η ιστορία μεταφερθεί πράγματι στην οθόνη, αυτό θα είναι το δεύτερο προοίμιο τα αφήγησης που θα «ζωντανεύει» εκτός βιβλίου. Το δίκτυο του HBO ετοιμάζει ήδη μια άλλη prequel σειρά του GoT, με τον τίτλο «House of the Dragon», η οποία είναι προγραμματισμένη για το 2022. Η συγκεκριμένη σειρά θα εστιάζει στην οικογένεια Targaryen, 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στην αρχική.

Σε κάθε περίπτωση, το ότι ετοιμάζεται μια σειρά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα προβληθεί τελικά στην οθόνη. Ένα άλλο prequel του «Game of Thrones» για παράδειγμα -γραμμένο από τη σεναριογράφο Jane Goldman, με πρωταγωνίστρια τη Naomi Watts– δεν προχώρησε ποτέ.


Πηγές: variety.com/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: HBO/Game of Thrones/ YouTube

www.ert.gr

Νικόλαος Περδικάρης