Τι θα δούμε από τους δέκτες μας στην τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 (video – εικόνες)

Τι θα δούμε από τους δέκτες μας στην τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 (video – εικόνες)

Με κεντρικό σύνθημα «Το καρναβάλι αλλάζει» (ελπίζουμε μόνο για φέτος) αναλαμβάνουν να μεταδώσουν στον πατραϊκό λαό αυτό το μήνυμα, δύο Τελάληδες:

Ο παλιός και ο νέος! Ο παλιός με την εμπειρία του θα βοηθήσει τον νέο να ενημερώσουν το κόσμο για την νέα πραγματικότητα με … χιούμορ και ελπίδα!

Η τελετή έναρξης θα γίνει το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ώρα 21.00 με όλα τα πρωτόκολλα προφύλαξης, για τους εμπλεκόμενους, λόγω covid-19, μέσα από το Δημοτικό Θέατρο και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε ζωντανή εκπομπή από τοπικά-περιφερειακά κανάλια και σε live streaming από site του διαδικτύου και την επίσημη σελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού carnivalpatras.gr.  Θα εστιάσει στα συστατικά που αποτελούν το μακρόχρονο καρναβάλι μας, ρίχνοντας φως σε ορισμένα από τα σημεία, γεγονότα σταθμούς της υπεραιωνόβιας ιστορίας του θεσμού πλαισιωμένα με ορισμένα εμβληματικά αγαπημένα και διαχρονικά  καρναβαλικά  τραγούδια, που όλοι έχουμε στα αυτιά μας αυτές τις ημέρες. Τα τραγούδια αυτά θα ερμηνεύσει αναλαμβάνοντας τη διασκέδασή μας ορχήστρα καταξιωμένων και έμπειρων μουσικών της πόλης, που είναι μέλη του Σωματείου επαγγελματιών μουσικών Δυτικής Ελλάδας. Παράλληλα τη δική τους πινελιά θα αποτυπώσουν τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Στο Δημοτικό Θέατρο θα λάβουν χώρα τα θεατρικά, μουσικά και χορευτικά δρώμενα καθώς και η επίσημη έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 που θα κηρύξει ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας Ήρα Κουρή.


Δήμητρα Λαχουρή