Τελετή απονομής των βραβείων Podcast 2021 του iHeartRadio

Τελετή απονομής των βραβείων Podcast 2021 του iHeartRadio

Δημοφιλείς προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης και όχι μόνο θα βρίσκονται ανάμεσα στους προσκεκλημένους για την απονομή των βραβείων Podcast 2021, του iHeartRadio. ο Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός, Will Ferrell, η επίσης Αμερικανίδα ηθοποιός Laverne Cox, αλλά και η πρώην υπουργός Εξωτερικών και Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Hillary Clinton είναι μόνο μερικοί από τους καλεσμένους της διοργάνωσης.

Η  τελετή απονομής -στην οποία θα βραβευτούν τα καλύτερα Podcasts, οι συντελεστές εκπομπών και οι οργανισμοί που σχετίζονται με αυτές- θα προβληθεί μέσω του καναλιού του iHeartRadio στο YouTube και από τη σελίδα του στο Facebook, ενώ θα μεταδοθεί μέσω των ραδιοφωνικών σταθμών του iHeartMedia σήμερα, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου.

Το podcast «Office Ladies» -με τις ηθοποιούς της τηλεοπτικής σειράς «The Office», Jenna Fischer και Angela Kinsey, να «μαρτυρούν» μυστικά και λεπτομέρειες από τα γυρίσματα του επιτυχημένου σήριαλ- προηγείται στις υποψηφιότητες, διεκδικώντας βραβεία σε τέσσερις κατηγορίες (μεταξύ αυτών για το Podcast της Χρονιάς και το Καλύτερο Κωμικό Podcast).

Το νέο βραβείο, Seneca Women Podcast Award, θα απονείμει η τραγουδίστρια Gwen Stefani (γνωστή και από τη συμμετοχή της στο συγκρότημα των «No Doubt») στην Amena Brown, ποιήτρια, περφόρμερ και παρουσιάστρια του podcast «HER with Amena Brown». Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται σε γυναίκες που χρησιμοποιούν τη φωνή τους για να ενισχύσουν τη φωνή άλλων γυναικών.

Ο τραγουδοποιός και μουσικός, Questlove η τραγουδίστρια Jill Scott, οι κωμικοί και ραδιοφωνικοί παραγωγοί Roy Wood Jr., Nikki Glaser, Blake Anderson θα βρίσκονται επίσης ανάμεσα σε εκείνους που θα συμμετέχουν στην τελετή απονομής των 2021 iHeartRadio Podcast Awards.

Ο νικητής του βραβείου «Podcast of the Year» έχει επιλεγεί και φέτος από ακροατές, οι οποίοι συμμετείχαν σε σχετική διαδικτυακή ψηφοφορία, μέσω Twitter, τον περασμένο μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των βραβείων.


Πηγές: iheart.com/podcast-awards – ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: iheart.com

 

www.ert.gr

Νικόλαος Περδικάρης