Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ

Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ

Πετυχαίνοντας τρία γκολ όλα στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πέρασε άνετα από τη Κρήτη κερδίζοντας τον ΟΦΗ με 3-0 για την 17η αγωνιστική της Super League. Τα τέρματα του ΠΑΟΚ πέτυχαν ο Τζόλης στο 48’, ο Βαρέλα στο 53΄και ο Κρμέντσικ στο 67.

Ο ΟΦΗ τελείωσε το ματς με δέκα παίχτες καθώς αποβλήθηκε στο 26’ ο Βάτερμαν με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο ΠΑΟΚ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 4’ δημιούργησε τη πρώτη φάση με το σουτ του Ουάρντα που απέκρουσε ο Βάτερμαν, στο 7’ και στο 11’ ο Κρμέντσικ έστειλε τη μπάλα έξω ενώ στο 19’ ο Τσέχος φορ με γυριστή κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 26’ ο Βάτερμαν ανέτρεψε τον Τζόλη και ο διαιτητής Παπαπέτρου μετά τη χρήση του VAR τον απέβαλλε. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να απειλεί και να ψάχνει το γκολ με τον Κρμέντσικ να χάνει άλλες δύο ευκαιρίες στο 38΄ (σουτ άουτ) και το 44΄ (απόκρουση Σωτηρίου).

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 48’ με τον Τζόλη. Από σέντρα του Μουργκ ο Τζόλης πρόλαβε τον Ουές και άνοιξε το σκορ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα (53’) ο Βαρέλα βρήκε δίχτυα για το 0-2.

Ο ΠΑΟΚ κλείδωσε τη νίκη στο 67’ με το πλασέ του Κρμέντσικ που ανέβασε το σκορ στο 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Παπαπέτρου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Περέιρα, Κρέσπο

ΚΟΚΚΙΝΗ: 26΄ Βάτερμαν

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Βούρος (77΄ Σολίς), Σελίμοβιτς, Λυμπεράκης (30΄ Σωτηρίου), Κοροβέσης (78΄ Σουρνάκης), Βαφέας, Στάικος, Νέιρα, Στάρτζεον (68΄ Γρίβας), Σαρδινέρο (68΄ Γιαννούλης).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (77΄ Ροντρίγκο), Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (77΄ Αουγκούστο), Τζόλης, Ουάρντα (83΄ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (69΄ Λάμπρου), Κρμέντσικ (76΄ Σφιντέρσκι).

www.ert.gr

Δημήτρης Γιαχανατζής
image}

Αφήστε μια απάντηση