Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον Άρη 0-1

Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον Άρη 0-1

Με το τέρμα του Γκαρσία στο 65’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ η ΑΕΚ νίκησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Άρη με 1-0 σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Super League.

Μέτριο ποιοτικά ήταν το ντέρμπι χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις στις δύο εστίες. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν στο 7ο λεπτό όταν το πλασέ του Μάνου που πρόλαβε τον έξοδο του Αθανασιάδη, έφυγε παράλληλα με την εστία.

Η ΑΕΚ απάντησε στις ευκαιρίες στο 21’ με την σκαστή κεφαλιά του Ανσαριφάρντ που μπλόκαρε ο Μπουσέ.

Σημαντική ευκαιρία έχασε η ΑΕΚ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με το σουτ του Ανσαριφάρντ που έφυγε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 65’ η «Ένωση» κέρδισε φάουλ έηω από τη περιοχή ο Γκαρσία εκτέλεσε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπουσέ για το 0-1.  Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ανσαριφάρντ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Λιβάγια σκόραρε αλλά το τέρμα δεν μέτρησε ποτέ καθώς μετά από χρήση του VAR ο Κροάτης ήταν σε θέση οφσάιντ.

Διαιτητής: Ιβάν Μπέμπεκ (Κροατία)

Κίτρινες: Μπεναλουάν, Σούντγκρεν – Κρίστιτσιτς, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Γαλανόπουλος.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς (87’ Τζέγκο), Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάσα (87’ Ιωάννου), Ματίγια, Γκάμα, Σίλβα (63’ Ματέο), Μαντσίνι, Μάνος (75’ Λόπεθ).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου (20’ Λάτσι), Λόπες, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Κρίστιτσιτς (60’ Μάνταλος), Γκαρσία (75’ Σάκχοφ), Ανσαριφάρντ, Μαχαίρας (60’ Λιβάγια).

www.ert.gr

Δημήτρης Γιαχανατζής
image}

Αφήστε μια απάντηση