Πέρασε από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός (video)

Πέρασε από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Με νίκη συνέχισε ο Ολυμπιακός στο εναρκτήριο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Super League, καθώς κέρδισε στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό με 2-1. Ο Φορτούνης στο 4’ άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» και ο Ελ Αραμπί στο 65’ το έκλεισε, ενώ στο 48’ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ταχάρ για τον Παναιτωλικό.

Με γκολ από τα… αποδυτήρια ξεκίνησε στην αναμέτρηση ο Ολυμπιακός με το πλασέ στη κίνηση του Φορτούνη στο 4’ (0-1). Ο Καμαρά στο 22’ απείλησε με σουτ έξω από τη περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 35’ ο Μασούρας νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Κνετ.

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 48’ στη πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Ολυμπιακού ισοφάρισε. Μετά από σέντρα του Αριγίμπι ο Ταχάρ με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Ολυμπιακός στο 61’ με τον Εμβιλά ο οποίος πλάσαρε ελάχιστα άουτ από πολύ κοντά, όμως στο 65’ οι «ερυθρόλευκοι» πήραν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με τον… συνήθη ύποπτο Ελ Αραμπί (1-2).

Τρία λεπτά αργότερα (68’) ο Κνετ μπλόκαρε το σουτ του Ραντζέλοβις και οι «ερυθρόλευκοι» στα τελευταία λεπτά έκαναν διαχείριση του σκορ φτάνοντας σε μία ακόμη νίκη.

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)

Κίτρινες: Αζάντι, Κωνσταντόπουλος – Μπρούμα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τρ. Δέλλας): Κνετ, Μεντίνα (84’ Ντάλσιο), Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον (70’ Περέιρα), Αρσούρα, Ταχάρ (85’ Τσιγγάρας), Αριγίμπι (70’ Μανθάτης), Ντίας, Μάζουρεκ, Αζάντι (61’ Βέργος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνος): Τζολάκης, Ντρέγκερ (85’ Ανδρούτσος), Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούμα (46’ Ραντζέλοβιτς), Φορτούνης (46’ Βαλμπουενά), Μασούρας (59’ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (90’+3′ Χασάν).

www.ert.gr

Δημήτρης Γιαχανατζής
image}

Αφήστε μια απάντηση