Xiaomi Mi 11: Θα πωλούνται δύο εκδόσεις, η μία με φορτιστή, στην ίδια τιμή

Xiaomi Mi 11: Θα πωλούνται δύο εκδόσεις, η μία με φορτιστή, στην ίδια τιμή

Η Xiaomi φαίνεται να λύνει το πρόβλημα της έλλειψης φορτιστή στο Mi 11, προσφέροντας δύο διαφορετικές εκδόσεις. Η εταιρεία επικοινώνησε με την ιστοσελίδα Android Authority και θα προσφέρει στους χρήστες, τουλάχιστον στην αγορά της Κίνας, δύο ξεχωριστά πακέτα, με το ένα να περιλαμβάνει το φορτιστή των 55W.

Η επίσημη τοποθέτηση της Xiaomi:

Όσον αφορά την αφαίρεση του φορτιστή από το πακέτο αγοράς, η ανακοίνωση αφορά την αγορά της ηπειρωτικής Κίνας. Η Xiaomi θα προσφέρει δύο εκδόσεις, μία μόνο με το Mi 11 και μία με τη συσκευή αλλά και ξεχωριστό φορτιστή GaN 55W ως πακέτο. Οι δύο εκδόσεις θα πωλούνται στην ίδια τιμή.

Προφανώς, δε γνωρίζουμε ακόμα αν πρόκειται μόνο για την αγορά της Κίνας ή αν τα δύο πακέτα θα προσφέρονται και στις υπόλοιπες χώρες που θα κυκλοφορήσει η συσκευή, όταν κυκλοφορήσει. Με αυτή την κίνηση πάντως η Xiaomi όντως θα μπορέσει να χωρέσει περισσότερα Mi 11 στα κιβώτια μεταφοράς, αλλά θα προσφέρει και φορτιστή σε όσους το επιθυμούν και μάλιστα στην ίδια τιμή.

Πως σας φαίνεται η κίνηση της εταιρείας;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Xiaomi Mi 11: Θα πωλούνται δύο εκδόσεις, η μία με φορτιστή, στην ίδια τιμήTechblog.gr

Τάσος Παπανικολάου