Ποιο ήταν το αγαπημένο σας smartphone το 2020;

Ποιο ήταν το αγαπημένο σας smartphone του 2020;

Το 2020 τελειώνει και αφού έχουμε δει όλα τα smartphones που έχουν κυκλοφορήσει θέλουμε να μάθουμε το αγαπημένο σας. Η χρονιά ξεκίνησε πολύ δυνατά, με τη Xiaomi να φέρνει τη σειρά Mi 10 που αγαπήθηκε από το κοινό. Αργότερα, είδαμε τη σειρά Galaxy S20 να εντυπωσιάζει με τις φωτογραφικές της επιδόσεις.

Αν και άργησε, η Sony έφερε τελικά το Xperia 1 II, συνδυάζοντας την τεχνολογία του φωτογραφικού τμήματος Alpha της εταιρείας με 4K οθόνη, κάτι που ακόμα παραμένει μοναδικό χαρακτηριστικό για τα Xperia. Η LG κυκλοφόρησε το Velvet, τη νέα της σχεδιαστική γραμμή, όμως στη χώρα μας το βρίσκουμε χωρίς το Dual Screen αξεσουάρ.

Στο τέλος του έτους είδαμε τη σειρά Galaxy Note 20, τα νέα iPhone 12, αλλά και τα ανανεωμένα Xiaomi Mi 10T και Mi 10T Pro. Επιπλέον, μένοντας στις ναυαρχίδες, η OnePlus έφτασε το χιλιάρικο με το 8 Pro, όμως με κορυφαία οθόνη και κάμερα, ενώ η Samsung έδωσε με το Galaxy Z Fold 2 το απόλυτο foldable για το 2020.

Στη μεσαία κατηγορία είχαμε αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις, όπως τα Galaxy S20 FE, Poco X3 NFC, iPhone SE και Google Pixel 4a, αν και το τελευταίο δεν έχει έρθει ακόμα στη χώρα μας. Τέλος, η χρονιά πέρασε χωρίς ναυαρχίδα από τη Nokia, ενώ η Huawei έφερε τη σειρά P40 στη χώρα μας, χωρίς Google Play Store, όμως δεν είδαμε τη νέα σειρά Mate 40.

Όμως, η ερώτηση έρχεται σε εσάς: ποιο ήταν το αγαπημένο σας smartphone του 2020; Τι ήταν αυτό που σας έκανε να το ξεχωρίσετε έναντι των υπολοίπων της αγοράς; Περιμένουμε τις απαντήσεις σας στα σχόλια.

Πηγή εικόνας: Cnet

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ποιο ήταν το αγαπημένο σας smartphone το 2020;Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης