Έφοδος της ΕΚΑΜ στο σπίτι του «ταμπουρωμένου» στην Αγία Βαρβάρα (βίντεο)

Έφοδος της ΕΚΑΜ στο σπίτι του «ταμπουρωμένου» στην Αγία Βαρβάρα (βίντεο)

Έφοδος της ΕΚΑΜ πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του άντρα ο οποίος πυροβόλησε το μεσημέρι κατά τη διάρκεια διαπλήκτισμού, στην οδό Βουτένης στην Αγιά Βαρβάρα, εναντίον αυτοκινήτου που επέβαινε ένας άλλος Ρομά και οδηγούσε αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας.

«Ταμπουρωμένος» στο σπίτι του, στην Αγία Βαρβάρα, παρέμενε ένας άνδρας ο οποίος νωρίτερα είχε πυροβολήσει κατά σταθμευμένου αυτοκίνητου.

EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ, (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, περιπολικά και ΕΚΑΜ με αλεξίσφαιρες ασπίδες και ειδικό εξοπλισμο), ενώ κλήθηκε και εισαγγελέας. Λίγο πριν τις 17.00, καθώς δεν κατέστη δυνατόν να παραδοθεί, ή να συλληφθεί ο δράστης με άλλο τρόπο, έγινε έφοδος της ΕΚΑΜ στην πολυκατοικία.

Το ιστορικό

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, στην οδό Βουτένης 35, στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, υπήρξε αρχικά φραστικό επεισόδιο μεταξύ ενός Ρομά, που ήταν πεζός, με δυο άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο.

EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ_ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Ξαφνικά, ο πεζός έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα μια σφαίρα να τρυπήσει το πίσω τζάμι, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος από τους επιβάτες. Στην προσπάθειά του, όμως, να διαφύγουν ο οδηγός του ΙΧ ανέπτυξε ταχύτητα αλλά έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε άλλα αυτοκίνητα. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο συνοδηγός Ρομά και αυτός, ο οποίος διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ ο οδηγός, ο οποίος είναι αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, δεν έπαθε κάτι.

Πηγή: ΕΡΤ1, ΑΠΕ — Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

www.ert.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Αφήστε μια απάντηση