Samsung Galaxy S20 FE: Ξεκίνησε σταδιακά η αναβάθμιση σε Android 11

Samsung Galaxy S20 FE: Ξεκίνησε η σταδιακή αναβάθμιση σε Android 11

Αν και περιμέναμε να αργήσει, η αναβάθμιση Android 11 ξεκίνησε να διατίθεται από σήμερα στα Samsung Galaxy S20 FE. Η αρχή έγινε από τη Ρωσία, με τις συσκευές να αναβαθμίζονται από σήμερα.

Όπως σε κάθε update της εταιρείας, αναμένουμε να εμφανιστεί σταδιακά μέσα στις επόμενες ημέρες σε περισσότερες χώρες, όπως και στην Ελλάδα. Πάντως, φαίνεται αρκετά περίεργο που ξεκίνησε η σταδιακή αναβάθμιση από σήμερα, καθώς το χρονοδιάγραμμα της Samsung έλεγε πως θα δούμε το Android 11 στο Samsung Galaxy S20 FE από Φεβρουάριο.

Το λογισμικό φέρει την έκδοση G780FXXU1BTL1 και περιλαμβάνει την ενημέρωση ασφαλείας του Δεκεμβρίου. Με το One UI 3.0 έρχεται νέος σχεδιασμός στην αρχική αλλά και σε first party εφαρμογές, μαζί με τις αλλαγές που φέρνει το Android 11, όπως chat bubbles, νέα volume controls και widget στο notification panel για έλεγχο της μουσικής σας.

Όπως είπαμε, η αναβάθμιση δίνεται σταδιακά και αναμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες να διατεθεί και στη χώρα μας. Αν λάβετε το update στο Samsung Galaxy S20 FE, πείτε μας στα σχόλια τις εντυπώσεις σας.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Samsung Galaxy S20 FE: Ξεκίνησε σταδιακά η αναβάθμιση σε Android 11Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης