Ποια εταιρεία ταχυμεταφορών εμπιστεύεστε περισσότερο; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να ποια εταιρεία ταχυμεταφορών εμπιστεύεστε περισσότερο. Σε κάθε περιοχή τις Ελλάδας βλέπουμε να υπάρχει άλλη εταιρεία που έχουν σε μεγαλύτερη εκτίμηση, οπότε θέλουμε να δούμε ποια εταιρεία έχετε και σε ποια περιοχή ως την καλύτερη.

Επίσης, θα θέλαμε να μείνουμε στις φυσιολογικές συνθήκες, δηλαδή προ-καραντίνας. Ο λόγος είναι ότι ήδη έχουμε μάθει ότι η Γενική Ταχυδρομική γονάτισε πριν μέρες, η ACS ετοιμάζεται να βγει νοκ άουτ τώρα, αλλά και η SpeedEx έχει φανερά προβλήματα. Οπότε, αυτή την περίοδο θεωρούμε πως όλες οι ταχυμεταφορές αναφέρουν προβλήματα.

Να σημειωθεί επίσης ότι αυτή τη στιγμή στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) είναι εγγεγραμμένες περισσότερες από 500 εταιρείες courier και ως εκ τούτου δεν μπορέσαμε να τις συμπεριλάβουμε όλες. Φυσικά αν έχετε κάποια άλλη ως καλύτερη, μπορείτε να το γράψετε στα σχόλια, ώστε να την μάθουμε και οι υπόλοιποι.

Οπότε, η ερώτηση είναι: ποια εταιρεία ταχυμεταφορών εμπιστεύεστε περισσότερο; Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post’s poll.

Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχαία σειρά.

Ποια εταιρεία ταχυμεταφορών εμπιστεύεστε περισσότερο; [Poll]Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης