Συνεργασία της Specisoft με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας

Share this

Η Specisoft, μια σύγχρονη και δυναμική εταιρεία ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού που λειτουργεί από το 1987, προχωρά σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας με στόχο την προώθηση της επιστημονικής, ερευνητικής και εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ειδικότερα, μέσω της αγαστής συνεργασίας της Specisoft με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας επιδιώκεται η εκπόνηση ερευνών, η συνδιοργάνωση ημερίδων και σύντομων κοινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, η εκπαίδευση σε θέματα επιχειρήσεων, χρηματοοικονομικής διοίκησης και εφαρμογών καθώς και η διενέργεια εφαρμοσμένων μελετών με σκοπό τη βέλτιστη και ταχύτερη αποτύπωση και αξιολόγηση των αναγκών των επιχειρήσεων καθώς και της αντίστοιχης συμβολής από τους δημοσίους φορείς, τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, τους ιδιωτικούς φορείς και τους Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, με τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία της Specisoft καθώς και με το κύρος του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας καθίσταται δυνατή η παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης, καθοδήγησης και παροχή τεχνικής συνδρομής προς τις υφιστάμενες και υπό-σύσταση νέες επιχειρήσεις, απορροφώντας ευρωπαϊκούς πόρους, για την αποτελεσματική αξιοποίηση των διαθέσιμων ευρωπαϊκών -κοινοτικών πόρων. Ταυτόχρονα προβλέπεται συμμετοχή σε ερευνητικά σχήματα με σκοπό τη μελέτη της επίδρασης της χρηματοδότησης στην αποτελεσματικότητα της εταιρικής διακυβέρνησης, καθώς και η εκπόνηση χρηματοοικονομικών μελετών και αξιολόγηση επενδύσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη καθώς έχει γίνει ανάληψη ερευνητικού έργου με φορέα την Τράπεζα της Ελλάδος.

H Specisoft προχωρά σε μια ακόμα σπουδαία συνεργασία που ενισχύει το κύρος και την αξιοπιστία της σε μια συνεχώς εξελισσόμενη αγορά ενώ παράλληλα συμβάλλει αποδοτικά στην ερευνητική δραστηριότητα καθώς και στην επιστημονική πρόοδο της χώρας συνολικά.

Λίγα λόγια για τη Specisoft

Η Specisoft Α.Ε. είναι εταιρεία ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού που λειτουργεί από το 1987 με κύριο χαρακτηριστικό την ανάπτυξη λογισμικού σε θέματα που περιέχουν γνώση, υψηλή εξειδίκευση, ειδικούς αλγορίθμους βελτιστοποίησης και πολύ μεγάλης κλίμακας επεξεργασίας στοιχείων. Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η κατάκτηση σημαντικής θέσης στην διεθνή αγορά του εξειδικευμένου λογισμικού. Η Specisoft έχει αναπτύξει σταθερές και στιβαρές συνεργασίες με μια ευρεία γκάμα πελατών, έχοντας σήμερα στο portfolio της πάνω από 2.000 πελάτες, όπως Επιχειρήσεις, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Λογιστικά γραφεία, Δημόσιους Οργανισμούς, Δήμους, Εταιρίες εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ) καθώς και Ελληνικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Πανεπιστήμια, Κολέγια, Οργανισμούς Σεμιναρίων κλπ.

Share this

Αφήστε μια απάντηση