Διαθέσιμη η MicroLED TV 110 ιντσών της Samsung, δική σας με 130.000 ευρώ

Η Samsung δίνει την ευκαιρία σε απλούς καταναλωτές να αποκτήσουν τη MicroLED TV της των 110 ιντσών, αν έχουν βέβαια 130.000 ευρώ. Η νέα τηλεόραση της εταιρείας λανσαρίστηκε στην αγορά της Κορέας και, αν θέλετε να την αποκτήσετε στην Ευρώπη, θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Η τεχνολογία MicroLED είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη των τηλεοράσεων, καθώς συνδυάζει τα θετικά των LED και OLED οθονών, όμως δεν έχει κανένα από τα αρνητικά τους. Προς το παρόν οι μόνες πληροφορίες που έδωσε η Samsung για τη νέα της TV είναι πως έχει ανάλυση 4K, καλύπτει μεγάλη γκάμα χρωμάτων, προσφέρει νέο και ισχυρό Micro AI επεξεργαστή και έχει διάρκεια ζωής περίπου 100.000 ώρες.

 η MicroLED TV των 110 ιντσών της Samsung, δική σας με 130.000 ευρώ

Προφανώς τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι συγκεκριμένο, όπως επίσης ακόμα η MicroLED TV της δεν έχει κάποια ονομασία. Το καλύτερο σημείο βέβαια είναι πως η τηλεόραση της Samsung έχει 99.9% αναλογία οθόνης προς σώμα, δηλαδή δεν έχει σχεδόν καθόλου bezel. Επίσης, έχει ενσωματωμένο σύστημα ήχου 5.1 που μπορεί να ανιχνεύσει τα αντικείμενα που κινούνται στην οθόνη και να προσφέρει ήχο που ακολουθεί τη δράση.

Καλά όλα αυτά, αλλά όπως είπαμε η τιμή της νέας Samsung MicroLED των 110 ιντσών ανέρχεται στα 170.000.000 won, ή αλλιώς περίπου 130.000 ευρώ. Σίγουρα θα δούμε και μικρότερα μοντέλα στην αγορά, όμως μην περιμένετε μεγάλη μείωση στην τιμή.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Διαθέσιμη η MicroLED TV 110 ιντσών της Samsung, δική σας με 130.000 ευρώTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης