Facebook Dark Mode: Ξεκίνησε η διάθεση σταδιακά

Facebook: Ξεκίνησε η σταδιακή διάθεση του Dark Mode

Facebook: Ξεκίνησε η σταδιακή διάθεση του Dark Mode

Facebook: Ξεκίνησε η σταδιακή διάθεση του Dark Mode

Η σταδιακή διάθεση του Dark Mode έχει ξεκινήσει ήδη να εμφανίζεται σε πολλούς χρήστες του Facebook, αν και δεν έχει δοθεί σε όλους. Αν σας έχει έρθει ήδη και έχετε το Android smartphone ή iPhone σας ρυθμισμένο σε νυχτερινή λειτουργία τότε αυτόματα θα δείτε τη νέα αλλαγή στην εφαρμογή.

Αν δεν έχετε ενεργοποιήσει τη νυχτερινή λειτουργία στη συσκευή σας και θέλετε να δείτε αν το έχετε, τότε πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής (τέρμα δεξιά στις τρεις γραμμές, τέρμα κάτω στις ρυθμίσεις). To Dark Mode του Facebook δεν είναι εντελώς μαύρο, καθώς η εφαρμογή είναι σε σκούρα γκρι απόχρωση, ενώ το background είναι ακόμα πιο σκούρο, όχι όμως μαύρο.


Ακόμα και αν δεν είναι εντελώς μαύρο, το Dark Mode χρησιμοποιεί λιγότερη μπαταρία σε σχέση με την κανονική, λευκή εφαρμογή του Facebook, τουλάχιστον στις συσκευές με οθόνη OLED. Αν δε σας έχει έρθει ακόμα, θα το δείτε μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ κάποιοι τυχεροί το έχουν εδώ και μέρες.

Πως σας φαίνεται η νυχτερινή λειτουργία της εφαρμογής; Σας βολεύει ή έχετε συνηθίσει στην παλιά εμφάνιση της εφαρμογής;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Facebook Dark Mode: Ξεκίνησε η διάθεση σταδιακάTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης