Ποιο κατάστημα προτιμάτε για να αγοράζετε ηλεκτρονικές συσκευές; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποιο κατάστημα προτιμάτε για να αγοράζετε ηλεκτρονικές συσκευές. Τον τελευταίο καιρό μπορεί να έχουμε προβλήματα με τις ηλεκτρονικές αγορές μας, κυρίως λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στις courier, με τον απίστευτα μεγάλο όγκο που καλούνται να εξυπηρετήσουν.

Πέραν όμως της κατάστασης τώρα, θέλουμε να μάθουμε σαν καταναλωτές από που προτιμάτε να αγοράζετε τις ηλεκτρονικές συσκευές σας, είτε smartphone, είτε τηλεόραση είτε οτιδήποτε. Ποιο είναι αυτό το κατάστημα, Ελλάδας ή εξωτερικού, που με την εξυπηρέτηση του ή με τις ευκολίες πληρωμής ή ακόμα και με τις τιμές του σας κέρδισε και δε το αλλάζετε, αν υπάρχει βέβαια.

Οπότε, η ερώτηση είναι: ποιο κατάστημα προτιμάτε για να αγοράζετε ηλεκτρονικές συσκευές; Υπάρχει κάποιο ή απλά ψάχνετε το φθηνότερο στο skroutz; Βολεύεστε να φέρνετε από έξω, ακόμα και αν αργούν παραπάνω, ή στηρίζετε μαγαζιά της γειτονιάς σας, ακόμα και αν έχουν λίγο υψηλότερες τιμές; Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post’s poll.

Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχαία σειρά.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ποιο κατάστημα προτιμάτε για να αγοράζετε ηλεκτρονικές συσκευές; [Poll]Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης