Μετά το PS5, πάνω από 1.000 Xbox Series X στην Αγγλία αγοράστηκαν αποκλειστικά για μεταπώληση

Μετά το PS5, πάνω από 1.000 Xbox Series X στην Αγγλία αγοράστηκαν αποκλειστικά για μεταπώληση

Φαίνεται πως μετά το PS5, η ίδια εταιρεία scalping στην Αγγλία αγόρασαν πάνω από 1.000 Xbox Series X αποκλειστικά για μεταπώληση με κέρδος. Η ανακοίνωση έρχεται από την ίδια ομάδα που πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει πως αγόρασε 3.500 PS5 αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό.

Η εταιρεία ονομάζεται CrepChiefNotify και αποκάλυψε πως έκανε όλες τις αγορές από το κατάστημα Very στην Αγγλία. Η εταιρεία κατάφερε να εκμεταλλευτεί το re-stock που είχε το κατάστημα για λίγη ώρα και πήρε τα τεμάχια για να τα δώσει σε μεταπωλητές, ώστε να πουληθούν σε σελίδες όπως το eBay σε αυξημένες τιμές.

Δυστυχώς και το PS5 και το Xbox Series X έχουν εξαντληθεί παγκοσμίως, οπότε είναι η ευκαιρία των scalpers να βγάλουν λεφτά, αλλά ακόμα περισσότερο όσων εκμεταλλεύονται την ανυπομονησία του κόσμου για τις νέες κονσόλες. Τα ίδια βέβαια έχουμε δει και στην Ελλάδα, με τρελά ποσά σε αγγελίες ειδικά για το PlayStation 5.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μετά το PS5, πάνω από 1.000 Xbox Series X στην Αγγλία αγοράστηκαν αποκλειστικά για μεταπώλησηTechblog.gr

Νίκος Ζώης