Μαρτίνς: «Σημαντικός ο Μπουχαλάκης, μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο άνετα»

Μαρτίνς: «Σημαντικός ο Μπουχαλάκης, μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο άνετα»

Στο γεγονός πως η ομάδα του κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη, σε αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική της Super League.

«Δείχνουμε πως έχουμε μια ομάδα που τα δίνει όλα και δεν σταματάμε λεπτό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να φτάσουμε τους στόχους μας και παρά τα προβλήματα να βρίσκουμε τους τρόπους σα μεγάλη ομάδα να παίρνουμε το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των «ερυθρολεύκων».

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Θα μπορούσαμε να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι νωρίτερα. Στην τελευταία μπαλιά δεν τα καταφέρναμε, παρά το ότι είχαμε ευκαιρίες. Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που δεν είχε ήττα και ξέραμε πόσο καλά μπορεί να παίξει».

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο σκόρερ των δύο τερμάτων του Ολυμπιακού, Ανδρέα Μπουχαλάκη: «Είναι ένα παιδί που έχουμε πει τι αξία έχει για εμάς. Μετά τα δύο γκολ πιστεύω πως θα μπορέσει να ξαναγίνει αυτό που ήταν, γιατί είναι πολύ σημαντικός για εμάς παρά το δύσκολο διάστημα που είχε».

Κι ολοκλήρωσε σχολιάζοντας για την εμφάνιση των Ούγκο Κάιπερς και Μάριου Βρουσάι: «Δείχνουν πως μπορούμε να βασιστούμε επάνω τους και μπορούν να μας βοηθήσουν αρκετά. Θα συνεχίσουμε να τους δίνουμε ευκαιρίες».

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

www.ert.gr

Σπυρίδων Αμπελάκης
image}

Αφήστε μια απάντηση