Τι μάρκα είναι το smartphone που χρησιμοποιείτε τώρα; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε τι μάρκα είναι το smartphone που χρησιμοποιείτε αυτό το διάστημα. Πριν μερικές εβδομάδες σας είχαμε ρωτήσει ποια είναι η αγαπημένη σας μάρκα, ασχέτως το τι χρησιμοποιείτε, με τα Xiaomi/Redmi/Poco να βγαίνουν στην πρώτη θέση.

Τώρα θέλουμε να μάθουμε τι μάρκα είναι το smartphone που χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητα, ποιο σας έχει βολέψει τελικά, παρά την αγάπη σας για μία συγκεκριμένη μάρκα. Επίσης, θα θέλαμε να μας πείτε γιατί έχετε αποφασίσει να χρησιμοποιείτε αυτή τη μάρκα, τι σας προσφέρει που δεν έχετε βρει αλλού αλλά και τα αρνητικά της.

Οπότε, η ερώτηση είναι: τι μάρκα είναι το smartphone που χρησιμοποιείτε τώρα; Προσοχή, δε ρωτάμε ποια είναι η αγαπημένη σας μάρκα ή ποιας εταιρείας smartphone θα θέλατε, αλλά τι χρησιμοποιείτε όντως και γιατί. Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post’s poll.

Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχάια σειρά.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Τι μάρκα είναι το smartphone που χρησιμοποιείτε τώρα; [Poll]Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης