Poco M3: Επίσημα με τεράστια μπαταρία, 48MP κάμερα και τιμή $149

H Poco ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα της οικονομική πρόταση M3, η οποία προσφέρει τεράστια μπαταρία, 48MP κάμερα και έρχεται με τιμή $149. Η συσκευή έρχεται με οθόνη LCD 6,53 ιντσών ανάλυσης FHD+, με ρυθμό ανανέωσης 60Hz και προστασία Gorilla Glass 3.

Χαρακτηριστικά

Αν και έχει μικρά bezel περιμετρικά, βλέπουμε το chin στο κάτω μέρος να είναι αισθητό, ενώ η selfie κάμερα των 8MP φιλοξενείται σε notch τύπου waterdrop. Στο εσωτερικό του Poco M3 βρίσκουμε το Snapdragon 662 SoC, το οποίο είναι κατασκευασμένο στα 11nm, συνοδευόμενο από 4GB μνήμης RAM και 64GB ή 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Αυτό που κάνει εντύπωση από την πρώτη ματιά είναι η περίεργη εμφάνιση του Poco M3 στο πίσω μέρος. Το τριπλό σύστημα κάμερας με κύριο αισθητήρα 48MP, 2MP macro και 2MP αισθητήρα βάθους βρίσκεται τοποθετημένο στα αριστερά, με τους αισθητήρες να στοιχίζονται κάθετα. Όμως, το camera module είναι σα να επεκτείνεται σε όλο το πάνω μέρος της συσκευής.

Η υπόλοιπη πλάτη της συσκευής είναι πλαστική, αλλά καλύπτεται από ειδικό φινίρισμα κατά των δαχτυλιών και έρχεται σε τρία χρώματα: POCO Yellow, Cool Blue και Power Black. Η τεράστια μπαταρία του Poco M3 ανέρχεται στα 6.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 18W, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φορτίσει ενσύρματα στα 18W και άλλες συσκευές σας.

Η εταιρεία εκτιμά ότι η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει έως και 5 μέρες ήπιας χρήσης, 3 μέρες κανονικής χρήσης και μιάμιση ημέρα βαριάς χρήσης. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το Poco M3 διαθέτει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο power button, IR blaster και στερεοφωνικά ηχεία.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Poco M3 θα ξεκινήσει να πωλείται από τις 27 Νοεμβρίου μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας, χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρόν σε ποιες αγορές. Η τιμή του για την ημέρα Black Friday θα ανέρχεται στα 129 δολάρια και 149 δολάρια για τις εκδόσεις 64GB και 128GB αντίστοιχα, ενώ στη συνέχεια θα πωλείται κανονικά έναντι 149 και 169 δολαρίων αντίστοιχα.

Πηγή

Poco M3: Επίσημα με τεράστια μπαταρία, 48MP κάμερα και τιμή $149Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης