Xerox Versalink C405DN review: Εκτυπωτής με το δικό του app store

Οι εκτυπωτές της σειράς VersaLink της Xerox φέρνουν την επανάσταση στην παραγωγικότητα του χώρου εργασίας με λειτουργίες επόμενης γενιάς και εύκολη, άμεση συνδεσιμότητα τόσο με το cloud όσο και με κινητές συσκευές. Με τον C405DN, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα έγγραφά σας θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση ενώ ταυτόχρονα θα εξοικονομείτε χρόνο χάρη στην έγχρωμη οθόνη αφής και τις προεγκατεστημένες εφαρμογές Xerox ConnectKey. Ένα πολυεργαλείο που σας δίνει την ελευθερία να το χρησιμοποιείτε όποτε θέλετε, από όπου θέλετε και όπως θέλετε.

Xiaomi VersaLink C405DN review Techblog

Ο Xerox VersaLink C405DN είναι ένας έγχρωμος laser εκτυπωτής A4 με ενσωματωμένο scanner και fax. Αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι η ποιότητα κατασκευής του ίδιου του εκτυπωτή όσο και η ποιότητα των εκτυπώσεων χάρη στην πιστοποίηση PANTONE Solid Color για ακρίβεια στην απόδοση των χρωμάτων. Πρόκειται για ένα all-in-one πολυμηχάνημα ιδανικό για μεμονωμένη χρήση ή για χρήση από μικρές ομάδες εργασίας και επιχειρήσεις με έως 9 απαιτητικούς χρήστες, είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο.

Οθόνη αφής

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η οθόνη αφής 5″ για να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο μέσα από ένα εύχρηστο και καλοδουλεμένο περιβάλλον χρήσης, πλήρως παραμετροποιήσιμo. Δεν χρειάζεται να περάσεις εκπαίδευση για να μάθεις να το χρησιμοποιείς, όλα γίνονται όπως περίμενες, σαν να χειρίζεσαι ένα tablet.

Μπορείτε να κατεβάζετε και να εγκαθιστάτε ένα σωρό εφαρμογές παραγωγικότητας τόσο paid όσο και free μέσα από το Xerox App Gallery έχοντας συνδεδεμένο τον εκτυπωτή στο ίντερνετ μέσω καλωδίου Ethernet ή ασύρματα αποκτώντας το έξτρα WiFi add-on. Με την τεχνολογία ConnectKey και τα έξυπνα apps της Xerox μπορείτε να συνδεθείτε με γνωστά CRM & ERP συστήματα μέσω App Connectors για να κάνετε πιο εύκολη και αυτοματοποιημένη την αποπεράτωση συγκεκριμένων ροών εργασίας προσφέροντας ταχύτητα και ευελιξία στην επιχείρησή σας.

Xiaomi VersaLink C405DN review Techblog

Εφαρμογές

Από τις πιο ενδιαφέρουσες εφαρμογές τεχνολογίας που ανακαλύψαμε και εγκαταστήσαμε είναι οι Translate and Print και Note Converter. Με την πρώτη μπορείς να σκανάρεις ένα έγγραφο και να το μεταφράσεις αυτόματα σε μια από τις 49 γλώσσες διατηρώντας το layout του εγγράφου, με την δεύτερη μπορείς να μετατρέψεις χειρόγραφες σημειώσεις από αγγλικά σε κείμενο που στη συνέχεια μπορείς να επεξεργαστείς στον υπολογιστή.

Αλλά και από απόσταση, μπορείτε να εργαστείτε αξιοποιώντας την ελευθερία που σας χαρίζει ο εκτυπωτής. Με έτοιμη της δυνατότητα άμεσης σύνδεσης στα Google Drive, Microsoft OneDrive και DropBox αλλά και εκτύπωση μέσο smartphones με NFC αλλά και τις επιπλέον τις λειτουργίες Apple AirPrint, Google Cloud Print, Xerox Print Service και Mopria.

Xiaomi VersaLink C405DN review Techblog

Ασφάλεια

Όσον αφορά τη διασφάλιση κρίσιμων εγγράφων και δεδομένων, o VersaLink C405 παρέχει ένα φάσμα από τις πλέον αυστηρές λειτουργίες ασφάλειας μέσα από συνεργασίες με κολοσσούς στο χώρο της ασφάλειας, όπως McAfee και Cisco LogRhythm. Ο έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox C405DN προσφέρει εύκολη εγκατάσταση, εύκολη διαχείριση και παρέχει νέους τρόπους εργασίας από απόσταση. Έρχεται με Xerox Warranty που προσφέρει έως 5 χρόνια εγγύηση, δωρεάν επισκευή και ανταλλακτικά στο χώρο του πελάτη.

Xerox VersaLink C405

• Εκτύπωση έως και 35 σελ./λεπτό
• Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης μονού
περάσματος (DADF) 50 φύλλων
• Βασική χωρητικότητα χαρτιού 700 φύλλα
• Μέγιστη χωρητικότητα χαρτιού 1.250 φύλλα
• Βοηθητικός δίσκος bypass 150 φύλλων
• Έως και 600 x 600 x 8 dpi

Xerox Versalink C405DN review: Εκτυπωτής με το δικό του app storeTechblog.gr

Κώστας Βλαχάκης