Ο Ολυμπιακός νίκησε την Άλμπα Βερολίνου με 75-71 στο ΣΕΦ

Share this

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω την κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου και με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος κατάφερε να επικρατήσει με 75-71 στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague.

Παρότι στο ημίχρονο βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 11 πόντους, ενώ βρέθηκαν ακόμη και στο -15, οι «ερυθρόλευκοι» με κορυφαίους τους Παπανικολάου και ΜακΚίσικ ανέτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα και πανηγύρισαν την 2η σερί εντός έδρας νίκη τους και 5η σε 8 ματς στη διοργάνωση.

Αντίθετα για τους Βερολινέζους η αποψινή ήταν η 5η ήττα σε 6 ματς που έχουν δώσει έως τώρα (μετρούν και δύο αγώνες λιγότερους).

Πρωταγωνιστές της ανατροπής των Πειραιωτών ήταν οι Κώστας Παπανικολάου (8π, 6ρ, 4ασ και 3 κλ.), Σακίελ ΜακΚίσικ (14π., 3ρ., 3ασ., 3κλ.) και Λιβιό Ζαν-Σαρλ (13π., 5ρ.), οι οποίοι βγάζοντας ενέργεια και πάθος έκαναν τα πάντα στο παρκέ μετά το κακό πρώτο 20λεπτο της ομάδας τους.

Στα δύο πρώτα δεκάλεπτα ο Ολυμπιακός ήταν… αόρατος επιθετικά! Είχε παρασυρθεί στον φρενήρη ρυθμό που έδωσαν οι παίκτες της Άλμπα και βρέθηκε να χάνει ακόμη και με -15 πόντους (20-35).

Ακολουθεί η «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague, με τον Ολυμπιακό να παίζει δύο εκτός έδρας ματς. Την προσεχή Τετάρτη (15/11) στην Βαρκελώνη με την ισχυρότατη Μπαρτσελόνα, ενώ δύο 24ωρα μετά θα ταξιδέψει στην Λιόν όπου θα αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν (20/11).

Share this

Αφήστε μια απάντηση