Τι θα γίνει με την πορεία για το Πολυτεχνείο;

Share this

Αν ακούσει κανείς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να μιλούν για την φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου, καταλαβαίνουν πως ούτε γιορτασμός θα γίνει ούτε η καθιερωμένη πορεία.

Αν όμως διαβάσει τις ανακοινώσεις του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967 – 1974, του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, Εργατικών Ομοσπονδιών αλλά και Φοιτητικών Συλλόγων τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού ήδη οργανώνουν τη συμμετοχή τους στην πορεία με όλα τα μέτρα προστασίας!

Επειδή, όμως, όταν μιλάμε για την πορεία του Πολυτεχνείου μιλάμε κυρίως για το ΚΚΕ το οποίο κάθε χρόνο δίνει τον τόνο με τη μεγάλη του συμμετοχή, τα στελέχη του λένε πως η πορεία θα γίνει με όλους όσους πρέπει, με μάσκες, με αντισηπτικά, με αποστάσεις άνω των δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον και άλλα μέτρα προστασίας. Μπορεί, λένε  εφέτος να μην γιορτάσαμε το Πάσχα, την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου κι έτσι δεν θα γιορτάσουμε και την επέτειο του Πολυτεχνείου, όμως από το ΚΚΕ λένε πως όπως γιορτάσαμε την Πρωτομαγιά έτσι θα γιορτάσουμε και την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Share this

Αφήστε μια απάντηση