Με ανατροπή η ΑΕΚ νίκησε τον ΟΦΗ 2-1

Με ανατροπή η ΑΕΚ νίκησε τον ΟΦΗ 2-1

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 6ο λεπτό με το τέρμα του Στάρτζεον, η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή και νίκησε με 2-1 τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ χάρη στα τέρματα των Νεντελτσιάρου (32’) και Σακχόφ (74’) για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά και στο 6’ άνοιξε το σκορ (0-1) με δυνατό σουτ του Σταρτζεόν από το ύψος της περιοχής. Οι γηπεδούχοι στο 32’ έφεραν το ματς στα ίσα από φάουλ-ασίστ του Μάνταλου στον Νεντελτσεάρου ο οποίος πέρασε τη μπάλα πάνω από τον κίπερ του ΟΦΗ και την έστειλε στα δίχτυα (1-1). Στο 44’ ο Βάντερμαν πραγματοποίησε πολύ καλή επέμβαση στο πλασέ του Μαχαίρα, ενώ στο 61’ ακυρώθηκε το τέρμα του Λιβάγια για σπρώξιμο στον Βαφέα.

Η ΑΕΚ πέτυχε την ανατροπή του σκορ στο 74’ με τον Σάκχοφ που μπήκε στη περιοχή και νίκησε τον Βάντερμαν για το 2-1.

Διαιτητης: Κουτσιαύτης (‘Αρτας)

Κίτρινες: Κρίστιτσιτς

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Λόπες (80΄ Ινσούα), Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς, Μαχαίρας (56΄ Λιβάγια), Μάνταλος, Τάνκοβιτς (80΄ Σβάρνας), Ανσαριφάρντ (67΄ Ολιβέιρα)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Λυμπεράκης, Βαφέας, Διαμαντής, Κοροβέσης, Σακόρ (87΄ Στάικος), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης (62΄ Ντε Γκούζμαν), Στάρτζεον (87΄ Νοικοκυράκης), Γιάννου (83΄ Γκαργκαλατζίδης)

www.ert.gr

Δημήτρης Γιαχανατζής
image}

Αφήστε μια απάντηση