Watch Dogs Legion: 4K, 30fps και ray-tracing στις next-gen κονσόλες

To Watch Dogs Legion φαίνεται πως θα φτάνει έως και ανάλυση 4K με 30fps, αλλά και ray-tracing στις next-gen κονσόλες των Microsoft και Sony. Η ανακοίνωση έγινε από την ίδια την Ubisoft, μέσω ενός post της στο Reddit. Ο producer της εταιρείας, Lathieeshe Thillainathan, απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού και πλέον έχουμε αρκετές νέες πληροφορίες.

Αρχικά, όπως είπαμε, τα PlayStation 5 και Xbox Series X θα είναι σε θέση να φτάσουν το παιχνίδι έως και 4K ανάλυση με 30fps, ενώ θα μπορούν να ενεργοποιήσουν και το ray-tracing, κάτι που γνωρίζαμε ήδη ότι ισχύει για την PC έκδοση. Όμως, αυτό που δε διευκρίνισε η εταιρεία είναι το τι θα γίνει αν κάποιος απενεργοποιήσει το ray-tracing στο Watch Dogs Legion σε next-gen, καθώς η επιθυμία πολλών είναι να φτάσουμε στα 60fps.

Από την άλλη, υπήρξε και μία ακόμα ανακοίνωση. Όσοι αγοράσουν το Watch Dogs Legion σε PlayStation 4 ή Xbox One θα μπορούν να αναβαθμίσουν δωρεάν σε next-gen έκδοση, όταν αγοράσουν το νέο τους σύστημα. Στο Xbox Series X/S οι παίκτες θα έχουν και μεταφορά του progression τους, μέσω του Smart Delivery, κάτι που δε γνωρίζουμε αν θα υποστηρίζεται και στην PlayStation 5 έκδοση. O τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου για Xbox One, PlayStation 4, PC και Google Stadia, ενώ θα κυκλοφορήσει και στις νέες κονσόλες στο λανσάρισμα τους.

Πηγή

Watch Dogs Legion: 4K, 30fps και ray-tracing στις next-gen κονσόλεςTechblog.gr

Νίκος Ζώης