iPhone 12: Συγκριτικό μεγέθους με όλα τα παλαιότερα iPhone

Η ιστοσελίδα MacRumors μας δίνει ένα πλήρες συγκριτικό μεγέθους των νέων iPhone 12, σε σχέση με τα παλαιότερα iPhone (έως το SE). Όπως βλέπουμε, το iPhone 12 mini είναι αρκετά μικρότερο από τα αντίστοιχα 7/8/SE, καθώς παρά τη μεγαλύτερη του οθόνη έχει σημαντικά μειωμένα bezel. Επίσης, είναι ελάχιστα μικρότερο από το iPhone SE, οπότε μιλάμε για μία πραγματική compact πρόταση.

iPhone 12 και 12 Pro, που έχουν το ίδιο ακριβώς μέγεθος μεταξύ τους, είναι ελάχιστα χιλιοστά μεγαλύτερα από τα iPhone X/XS/11 Pro, ενώ σε αντίθεση με την παλαιότερη οθόνη των 5,8 ιντσών, τα νέα iPhone προσφέρουν 6,1 ιντσών οθόνη. Από την άλλη, είναι αρκετά μικρότερα από τα iPhone 11/XR, καθώς ήταν και τα μοντέλα με τα μεγαλύτερα bezel που έχουμε δει με τον εν λόγω σχεδιασμό της εταιρείας.

Όπως θα περίμενε κανείς, το iPhone 12 Pro Max είναι το μεγαλύτερο σε ύψος iPhone που έχουμε δει μέχρι σήμερα, καθώς προσφέρει οθόνη 6,7 ιντσών. Από την άλλη, είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από τα iPhone 11 Pro Max/XS Max/7 Plus/8 Plus, κάτι που δείχνει για ακόμα μία φορά πόσο καλή δουλειά έχει γίνει με τη μείωση των bezel.

Πηγή

iPhone 12: Συγκριτικό μεγέθους με όλα τα παλαιότερα iPhoneTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης