iPhone 11: Βίντεο με τη νέα, μικρότερη συσκευασία αγοράς

Αν και το γνωρίζαμε, πλέον έχουμε το πρώτο βίντεο με τη νέα, μικρότερη συσκευασία αγοράς των iPhone και συγκεκριμένα του iPhone 11. Ο χρήστης DuanRui στο Twitter ανέβασε ένα Tweet με τη νέα συσκευασία των iPhone, στο οποίο βλέπουμε το σημαντικά μειωμένο μέγεθος που θα έχουν.

Στην παρουσίαση των iPhone 12 η Apple γνωστοποίησε την παραπάνω κίνηση της, ενώ λίγες ώρες αργότερα ενημερώθηκε και η ιστοσελίδα της. Μαζί, μάθαμε ότι και τα iPhone SE, iPhone XR και iPhone 11 που θα συνεχίσουν να πωλούνται θα έρχονται σε νέα συσκευασία αγοράς, η οποία θα περιλαμβάνει τη συσκευή, οδηγίες χρήσης και ένα καλώδιο Lightning σε Type-C, το οποίο έρχεται ενισχυμένο για μεγαλύτερη αντοχή.

Να θυμίσουμε πως η εν λόγω κίνηση της Apple γίνεται για να μειωθούν οι εκπομπές άνθρακα από πλευράς της εταιρείας. Κάθε παλέτα αποστολής θα χωράει 70% περισσότερες συσκευές, κάτι που συνολικά θα μειώσει πάνω από 2 εκατομμύρια μετρικούς τόνους εκπομπών άνθρακα. Η εταιρεία θέλει να συνεχίσει να μειώνει την κατανάλωση σημαντικών υλών για τον πλανήτη, με στόχο της ένα πιο πράσινο μέλλον για όλους.

Πηγή

iPhone 11: Βίντεο με τη νέα, μικρότερη συσκευασία αγοράςTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης